AKTUELNO

Ovo joj se neće nimalo dopasti!

Devojka Ivana Marinkovića, Jelena Ilić za Pink.rs prokomentarisala je navode koje je danas Zorica Marković iznela u jednom od razgovora sa Anom Ćurčić. Naime, ona je tvrdila da Ivan i dalje konzumira alkohol, ali da to vešto krije od zadrugara.

- Pogledala sam nešto iako ne mogu dugo da slušam priče iz klozeta. Šta da kazem, Zorka je vazda bila ikona stila, elegancije i dobrih manira. Nacionalno blago, nasa VELIKA zvezda. Pa u životu nisam čula da je neko rekao lepu reč o Zlorki. Ali ja je ne poznajem lično, a ona je rekla nešto o meni na pocetku, kao da se znamo… Jednostavno patološki laže. Bilo mi je čudno kada je Ivan bio okej sa njom na početku, lepo su se slagali, a Ivan je čovek koji namiriše zlo odmah. Poštovao ju je kao stariju osobu, ali jednostavno nekoga ko je toliko vulgaran, bezobrazan ni ne možeš da poštuješ. Zvezde su na nebu, a umetnici su tamo gde im je mesto. I ona je na svome mestu, u klozetu. Kako da primetim da je pio alkoholno kada na žurci može da se kupi samo bezalkoholno pivo? Neka ne brinu dušebriznici. Moj Ivan se ponaša sjajno, veran muškarac, inteligentan igrač, ucesnik koji poštuje pravila. Bez greške! Najbolji je - poručila je Jelena za Pink.rs, a sad se povodom ovih navoda oglasio Zoričin Džukela.

Foto: TV Pink Printscreen

- Vama, elokventna gospođice Jelena, maše Purke uz tople pozdrave, niste Zorici Marković ni do kolena pa su zato vama zvezde toliko nedostižne, nebo im nije granica, samo pazite da se ne okliznete u nekom drugom "klozetu" i slučajno ne okrznete vašeg dražesnog Ivana Marinkovića jer je opšte poznato da ste ga već jednom jako, iz prevelike ljubavi zagrlili, koji je preko noći zavoleo "Kvas" ili možda u njemu traži spas? Sve narod vidi, Ani i Zorici ne možete ništa, dominiraju ove sezone - poručio je Džukela za Pink.rs.

Foto: PINK.RS/N. ŽUGIĆ/PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ

Autor: D. T.