AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

Utisci od prošlonedeljne epizode se još nisu slegli, a nova epizoda šeste sezone „Pinkovih zvezdica“ je na program televizije Pink u nedelju 2. aprila od 13:30 časova. Kao što ste navikli od najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja – očekuju vas spektakularni nastupi, najtalentovanija deca i najbolja muzika.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

U drugoj emisiji šeste sezone „Pinkovih zvezdica“, žiriju i celom Balkanu predstaviće se 12 novih takmičara, koji su se svojim talentom izdvojili među više stotina dece koji su se prijavili za najgledanije dečije muzičko takmičenje. Ove nedelje gledaćete Olju Babić, Anu Georgiev, Ivonu Čugurović, Anđelu Milosavljević, Sonju Ćirković, Emu Novaković, Korinu Postružin, Emiliju Smilevsku, Milicu Pejković, Teu Škrijelj, Nikolinu Čakalj i Anju Lukić. Od ovih 12 devojčica, žiri će odabrati najboljih 10 koje će proći u sledeću fazu takmičenja.

Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović, Tijana Dapčević, Angellina i Sergej Ćetković ove nedelje biće strogi i pravedni – ali zbog maestralnih klinaca i brzi na zelenom tasteru.

Ja sam srećna i blagoslovena što sam u ovom šouu – rekla je Tijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Žiri je bio toliko raspoložen, da je komplimente dobila i voditeljka Marijana Mićić.

Molim vas, pozdravimo je jednim nenajavljenim aplauzom – pozvala je Tijana publiku u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Poseban utisak na žiri ostavili su nastupi Nikoline Čakalj i Anje Lukić, koje će se ove nedelje predstaviti pesmama „Ruine“ Džejle Ramović i „Neko nije“ Ilme Karahmet. Žiri je njihove nastupe pozdravio aplauzom i nagradio pohvalama.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Pokidala si, izula si nas ovde iz cipela – rekla je Angellina.

Foto: TV Pink Printscreen

Najjači utisak će i ovog puta ostaviti naši fantastični takmičari, zato se spremite za novu epizodu šeste sezone najlepšeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", u nedelju 2. aprila od 13:30 časova na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.