AKTUELNO

Niko nije ostao imun na njega!

Ovaj učesnik "Zadruge 6" se u istu uselio nedavno, zajedno sa Bilalom Brajlovićem i sada već bivšim zadrugarom, Markom Milovanovićem, poznatijem kao Markom kaskaderom. Tada je počela njegova bitka za prvo mesto u definitivno najtenzičnijoj sezoni "Zadruge".

Foto: Pink.rs

Naime, on je po samom ulasku predstavljen kao neko ko je jako duhovita ličnost, ko voli da se šali, kako na svoj, tako i na tuđ račun. Takođe, otkrio je pri ulasku da mu se dopadaju atraktivne devojke, poput Maje Marinković i Anite Stanojlović, te se u tom momentu Taki Marinković uključio uživo u program i prihvatio ga za zeta.

Prilikom učešća, on je imao vrelu akciju sa Majom Kovačević, a trenutno je, kako kaže, zaljubljen u Anu Spasojević. Pretpostavljamo da ste do sada mogli da shvatite o kome se radi, a reč je o Borislavu Bori Terziću, atraktivnom fudbaleru iz Bosne i Hervegovine.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Pink.rs je došao u posed njegovih fotografija iz detinjstva, a mnogi komentarišu da je i u tom periodu njegovog života bio presladak kao dečak.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

Na jednoj od slika u čiji smo posed došli, on ima podužu kosu i pozira ispred škole dok u ruci drži barjak sa sprskom zastavom.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

Kako će se na dalje odvijati situacija kada je ovaj aktuelni zadrugar u pitanju, ostaje nam da ispratimo.

Autor: N.Ž.