AKTUELNO

Ne propustite novu dozu skandala i tračeva!

Nova epizoda emisije od koje strepe poznati „Paparaco lov“ je na programu televiziji Pink i večeras od 22 časa. Kroz najintrigantnije priče o javnim ličnostima vodiće vas dobro poznato TV lice – Ana Pendić Radoš.

Poznato je da je „Paparaco lov“ uvek u pravo vreme na pravom mestu, pa je to bio slučaj i ovog puta. Tokom svog redovnog patroliranja na aerodromu „Nikola Tesla“, najpoznatiji paparaci u Srbiji uhvatili su Teu Tairović, jednu od trenutno najpopularnijih mladih pevačica u zemlji, ali i dijaspori. I dok Tea vredno radi na pripremi prvog koncerta u Beogradu na Tašmajdanu, javnost mnogo više zanima njen privatni život – a to je upravo ono što vam večeras donosi ekipa „Paparaco lova“.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Naime, kamera „Paparaco lova“ zabeležila je kako izgleda Tein dečko, kog vešto krije od javnosti. Otkako se pojavila na sceni, Tea je uvek krila svoj provatni život – nikad nije pričala o tome s kim je u vezi, niti je želela da otkriva identitet svojih momaka. Ali od ekipe „Paparaco lova“ nije mogla da sakrije svog izabranika, a kako on izgleda, saznaćete večeras od 22 časa na televiziji Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Za više od decenije emitovanja, „Paparaco lov“ emitovao je brojne snimke poznatih dok prave saobraćajne prekršaje, a bahatost javnih ličnosti nastavljaju da prikazuju i dalje. Ovog puta, glavni akter je Milica Pavlović.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Dok ju je pratila ekipa „Paparaco lova“, Milica ne samo što je pokazala bahatost parkirajući se nepropisno, već je pokrila tablice kako je ne bi snimilo čuveno „oko sokolovo“. Za „oko sokolovo“ ne znamo, ali „oko“ najpoznatijih paparaca u Srbiji ju je snimilo, a video vas očekuje u večerašnjoj epizodi „Paparaco lova“.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je samo deo onoga što vas očekuje, zato ne propustite novo izdanje emisije „Paparaco lov“ večeras od 22 časa na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.