AKTUELNO

Još kao devojčica, danas poznata glumica je zbog njega zavolela scenu.

Ivana Dudić već izvesno vreme uživa u popularnosti kao glumica, ali ranije, malo ko je znao, zajedno se s ocem Dragoslavom Dudićem Dudinijem bacila scenskom magijom.

Od sedme godine, Ivana je pratila mađioničara Dudinija u njegovim avanturama, pa je već sa devet postala vicešampionka Balkana prvi put.

Tek posle je upisala Fakultet dramskih umetnosti i krenula put glume.

Foto: TV Pink Printscreen

I bez obzira na to, Dudićeva je jednom prilikom objasnila kako ne pribegava magiji kada su njene želje u pitanju.

- Meni se ne ostvaruju želje, već ono u šta čvrsto verujem. Moj otac se time bavi iz ljubavi i kao devojčicu uveo me je u taj čarobni svet. Ljubav prema sceni koja se rodila zahvaljujući mađioničarstvu prerasla je u ono što danas radim. Sećam se da sam na prijemni ispit otišla uverena da ću upisati glumu. Sve drugo bilo je neprihvatljivo. Tako je na kraju i bilo - kazala je ona jednom prilikom, prenose domaći mediji.

„Mama je zbog tate pobegla od kuće!"

Gostujući u jednoj emisiji, pak, Ivana je ispričala kako je njen tata bio poročan čovek pre nego što je upoznao i zavoleo njenu majku.

Foto: Instagram.com

- Moj otac je bio kapetan rečnog broda. Švercovao je, kockao se, nema šta nije radio. Mamini roditelji su toliko bili protiv njega, ali su njih dvoje na kraju uspeli. Nisu mogli očima da ga vide, jer je pio, pušio, ali ga je mama volela i pobegla od kuće zbog njega. I dokazao je na kraju roditeljima da se promenio zbog nje i sve ostavio – ispričala je svojevremeno u „Magazinu IN".

Autor: