AKTUELNO

Juče je kao bomba odjeknula vest da je pobednik Zadruge 5 Dejan Dragojević potvrdio da je promenio veru i prešao u islam.

Tokom učešća u Zadruzi više puta je bio na meti osuda zbog toga što ne želi da se izjasni, ali to ga nije doticalo te je do kraja sve ostavio pod velom misterije. Njegovo nedavno putovanje napravilo je neverovatan haos, a Dragojević je prvi put javno progovorio o veri. Otputovao je u Medinu, kako bi posetio džamiju za vreme Ramazana, te je na svom Jutjubu pričao o svemu što zna o islamu.

Foto: YouTube Printscreen

Podsetimo, pre nego što je Dejan javno otkrio da je prešao u islam, pre toga je Dalilina majka, Emina Mujić, tvrdila da je promenio veru.

- On je sam pristao na to. Milioni ljudi su promenili veru, najbitnije je da je Dejan u svemu tome pronašao sebe i mir. Kada je teško, svi se mi molimo - zaključila je Emina pre manje od dve godine.

Foto: Instagram Printscreen, Facebook Printscreen

Za portal Pink.rs oglasila se Slovenka Nikolić, majka Aleksandre Nikolić koja je tokom Zadruge 5 bila u vezi sa Dejanom, te je prokomentarisala njegovu odluku da govori o prelasku u islam.

Čitala sam juče to u novinama. Pročitala sam... Neka mu je sa srećom ako je to njegova sreća. Nemam ništa da kažem - rekla je Slovenka.

Kako je odnos Aleksandre i Filipa Cara u poslednje vreme i više nego turbulentan, upitali smo Slovenku, da li bi više volela da je njena mezimica ostala u vezi sa Dejanom koji je sada, podsetimo, u srećnoj vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mešam se ja u to, ja u Aleksandrine izbore nikada nisam zalazila. To najbolje ona zna. Ne mešam se ja ni u šta njeno. Samo nisam za Cara, za njega nikada nisam bila niti ću biti. Ja znam njegovu psihu, mozak, jasan mi je kao dan - rekla je Nikolićeva.

Autor: