AKTUELNO

Pakleno!

Noć iza nas, obeležila je još jedna nezaboravna žurka. Za sjajan provod je kao i uvek bio zadužen naš rado viđen gost, Dj Neba. Pored njega, zadrugare su zabavljali dva folk pevača, Armin Dedić i Matriks bend.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su pozdravili sve zadrugare, a potom su zapevali Arminovu novu numeru, koja nosi naziv "Moli me, moli".

 Zvezdan Slavnić je na samom početku žurke otkrio Zorici Marković kako da je Ana Ćurčić više puta zvala i plakala zbog Ace Bulića.

Sad ona meni ke*a, kao priča: "Nemoj da mi diraš moju najsvetiju vezu", pet godina joj se smejao ceo grad, gde je mene zvala i plakala, ja se u tom momentu upalim odmah. Mene to boli je**te i nervira me. Gađao sam je papirom i pljunuo je, užasno mi je, ali ona neće da stane - pričao je Zvezdan.
Hoće, zato sam ti i rekla. Spomenula je i mamu i Saru i Moku da oni to gledaju, htela je da umre u kupatilu. Završena priča kocka - rekla je Zorica.

 Zvezdan Slavnić uživao je u svom kutku u ćošku, naročito kada je počela njegova pesma 'Mutivoda'.

Kuću proda zbog provoda, žene su mu moda, sto brakova i razvoda, pravi mutivoda - pevao je Slavnić.

Bilal Brajlović koji je prevario svoju bivšu partnerku Maju Marinković dan pred svadbu, sa zadrugarkom Majom Kovačević počeo je da peva prve stihove pesme "Prekasno" i na taj način pokušao da isprovocira bivšu partnerku sa kojom je imao dogovoreno venčanje.

Majo, Majo! Ali ništa ozbiljno! -obraćao se Bilal Maji M. zagrlivši Maju K.
Od*ebite! -rekla je Maja kratko.

Nakon što su popili i prokockali sav novac koji su imali i pozajmili, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su došli na ideju da zatraže od Drveta mudrosti zadatak kako bi dobili nagradu da bi mogli da nastave da se provode.

Evo brate da ti kažem iskreno šta nam se izdešavalo. Popili smo jedno 4-5 piva i potrošili 5-6 hiljada i neće nas ništa! -rekao je Zola.
Drvo izgubili smo 25 hiljda dinara! -obratila se Miljana Drvetu.

Oni su se odmah prihvatili zadatka.

Ima jedna žena starija, ima joj je Marija.. - započeli su jednoglasno Zola i Miljana.
Nije loša ona u duši, ali zbog Miljane i svet ruši! -nastavila je Miljana.

Bilala Brajlović je veoma pogodila pesma 'Adriana'.

Zvezdan Slavnić otišao je sa žurke, te je tom prilikom prišao Ani Ćurčić, koja ga je oterala od sebe.

Skloni se od mene, lepo te molim da se skloniš od mene. Ne obraćaj mi se, ne postojim - urlala je Ana.
Što si ološ - rekao je Zvezdan.

Kako su Miljana Kulić Lazar Čolić Zola dobili zadatak od Drveta mudrosti da napišu pesmu za Mariju Kulić, njih dvoje su je i napisali, te su otišli po nju na žurku.

Ajde da zapalimo cigaru i da čuješ pesmu o tebi, retko ko je to dobio - rekao je Zola.

Uspeli su da je izvedu sa žurke, te cu krenuli da recituju pesmu koju su joj pripremili:

Ima jedna žena starija, ime joj je Marija. Nije loša u duši, al zbog Milje i svet ruši. Bebicu joj ona nameće, a Miljino ga srce neće, a nekad i nije fer, jer je za Milju Zolander. Ni na svadbu neće doći, Zola će je glavi doći - čitao je Zola pesmu, te je Marija pala od smeha.
Svaka čast. Milju voli Zola?! Ajde da vidimo - rekla je Marija, te je dodala:

Nakon što su završili zadatak, oni su nagrađeni od Drveta mudrosti sa pet hiljada dinara.

Uspešno ste obavili zadatak! Nagrada vas čeka u sandučetu! -reklo je Drvo.

Anita Stanojlović Jovana Tomić Matora su nakon završene prve ''ture'' vrele akcije ostale u krevetu i napravile mali predah gde su nedugo kasnije nastavile da tresu jorgan još žešće.

Aleksandra Momčilović nastavila je da otvara dušu Ani Ćurčić o dešavanjima iz detinjstva, ali ponajviše o turbulentnoj vezi sa bivšim dečkom.

Skroz sam se ohladila, trebalo mi je dva, tri ili četiri meseca da se sredim. Nisam se ni nervirala što on mene vara, ja sam izgubila svest o tome što se dešava. Sedim sa drugaricom kada se to dešava, ona meni govori: "Sana, on tebe vara", ja sam rekla: "Znam, nemam više snage da reagujem". Ja sam legla da spavam, a ona je ležala pored mene celu noć i tresla se što on mene vara. Čekala je poruku da vidi da je on dostupan, da bi me probudila. Ja sam to nekako prihvatila kao da je normalna stvar. Uvek sam ja bila kriva i uvek sam osetila u njemu, neku dozu, nasilnika, uvek je on imao tu neku crtu da bude odvratan i da se ponaša tako. Krene da me udari, neće da udari mene, nego udari pored mene u vrata ili u zid. Meni muškarac da mahne rukom, ja odmah reagujem. Posle toga sam počela da idem kod psihijatra, jer nisam bila dobro. Imala sam 49 kila, baš sam bila jako, jako loše - rekla je Aleksandra.

Nakon žurke, Aleksandra Nikolić Filip Car su počeli sa raspravom zato što se ona zadržala u kupatilu, a po Carevim procenama njoj treba 5 minuta da se okupa.

Nema te pola sata, toliko si čekala ? -upitao je Car.
S kim si bila, gde si bila ? -nastavio je Car.
Ne znam. Sa Slađom sam pričala tu. I ni sa kim nisam stajala- stajala, ne. presvlačila se i čekala! -odgovorila je Aleksandra.
Skini šminku, skupi kofere i te prnje što imaš i paljba! -nastavio je Car.

Filip Car nastavio je da peni na Aleks Nikolić, te je tom prilikom skočio iz kreveta i otišao da ispita da li je zaista Aleks bila sa Slađom Nikolić.

Pričala si sa Slađom, okej. Evo ja ću sada da odem i pitam Slađu, jedna stvar i letiš naglavačke. Meni da trebaju ku**e, ja bih sa ku**ama nastavio! Meni nećeš mafijati, nego kad odeš mami u Krnjaču u julu, mafijaćeš - urlao je Car.

On je potom našao Slađu te je krenuo odmah sa ispitivanjem.

Daj mi reci, gde je bila Aleksandra, došla je u kuću da se tušira. Rekla mi je da je pričala sa tobom, koliko je pričala sa tobom - pitao je Car.
Deset minuta, ovde kod stola. Čekala je da se tušira. O čemu smo pričale?! Bezveze, pričale kada će da se tušira - rekla je Lazićeva.

Filip Car i Aleks Nikolić nastavili su svoju svađu i sukob, dok je Lazar Čolić Zola i dalje pokušavao da ih smiri.

Ko je koga je**o, otićićeš odavde, odsmrdećeš odavde i to je to! Nema rasprave - urlao je Car dok je bacao Aleksandrine stvari iz rehaba.
Je l' ti misliš da te se ja plašim?! Ne plašim te se, pričaj lepo - rekla je Aleks.

Nakon burne svađe, ljubavni par je na trenutak pronašao svoju mirnu luku a zatim je usledila nova tura komplikacija.

Autor: M.Z.