AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Ognjen Amidžić je u novom izdanju kultne emisije "Amidži šou" ugostio je aktuelne zadrugarke, Sanju Grujić, Maju Marinković, Žanu Omniu, Aleks NikolićMilicu Veselinović

Naime, pokrenula se tema o odnosu Zvezdana Slavnića, Ane Ćurčić i Anđele Đuričić, koji svakodnevno intrigira i trese javnost, te su tako zadrugarke prokomentarisale kako one gledaju na celokupnu situaciju i koji će, po njihovom mišljenju, biti epilog.

Kako vi gledate na ovu situaciju Zvezdan, Anđela, Ana i koji će biti epilog - pitao je voditelj.
Mislim da će se pomiriti i da će Anđela ispasti koleteralna šteta koju je neko iskoristio zarad višeg cilja - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da će Zvezdan izaći kao slobodan muškarac, a kako će nastaviti svoje živote... - pitala se Milica.
Ja ću ih do kraja "Zadruge" gledati kao par, način života koji su živeli i žive, njima je to poznato. Ima indicije da izglade odnose, ne kažem da će biti u ljubavi, ali da imaju korektne odnose i da će do toga doći - rekla je Žana.
Ja mislim da će Zvezdan i Anđela izaći zajedno odavde, ali da neće to opstati - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam komentarisala Zvezdana i Anu, da se zna - rekla je Omnia.
Mislim da se neće Ana miriti sa Zvezdanom, iako ga voli, a Zvezdan će izaći sa Anđelom, ali će raskinuti, jer je takav, voli žene - rekla je Aleks.
Ne vidim ljubav između Zvezdana i Anđele, ja svima želim ljubav, sreću i radost, ali ne može to napolju da opstane - ubacila se Žana.
Ja vidim ljubav sa njene strane - dobacila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se slažem sa Žanom. Ne može niko da bude žrtva kada se takva situacija zadesi, kao meni što se zadesila sa Janjušem. jedino je povređena Ana. Svako treba da nosi posledice sa onim što mu se dešava. Biće još neko vreme u vezi Anđela i Zvezdan, ali nema tu budućnosti. Ana treba da ostane dostojanstvena i izađe sama i da se više nikada ne vraća u tu priču - rekla je Maja.
Koliko je kriva ona, toliko je i on. Za svađu je potrebno dvoje, za ljubav je potrebno dvoje. Čim je trajalo, onda je valjalo. Ja svima želim sreću, ljubav i radost. Ljubav između Zvezdana i Anđele ne vidim - dodala je Žana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.