AKTUELNO

Veoma brižni roditelji!

Kao što je već dobro poznato, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova sa estrade, kao i da su veoma brižni roditelji malog dečaka Aleksandra. Možemo da primetimo da svaki slobodan trenutak čine da sinu što više ulepšaju odrastanje i da mu nesebično pružaju pažnju.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, TV Pink Printscreen

Činjenica da se Aleksandra vratila poslu samo tri meseca nakon porođaja, ne dozvoljava im da budu skroz usmereni na obaveze oko deteta.

Pored baka Zorice i Borke, koje ga obožavaju i trude se da svaki trenutak provedu sa njim, Aleksandra i Filip su angažovali dadilju koja im pomaže i čini da Aleksandar u svakom trenutku što više uživa.

Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vreme sa njim - ispričala je Aleksandra jednom prilikom i rekla nam kakve kriterijume dadilja mora da zadovolji.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Imali smo stroge kriterijume prilikom izbora dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli - rekla je Aleksandra.

Naime, Aleksandra i Filip za dadilju imaju samo reči hvale i ne kriju da im je ona vremenom postala kao član porodice gde smo nakon toga saznali i njen stav o porodici Živojinović.

Aleksandrova dadilja se poverila prijateljima gde je otkrila kako su Aleksandra i Filip izuzetno brižni roditelji, da dečak odrasta u potpunoj ljubavi i pažnji, kao i da se trude da mu ispune svaku želju koju dečak ima.

Autor: Pink.rs