AKTUELNO

Ona, čini se, već duže vreme pokušava da izazove reakciju publike provokativnim izdanjima.

Veteranki među domaćim influenserima Zorani Jovanović, alijas Zoranah, čini se, da je poslednjih godina drastično opala popularnost, no, to nju ne sprečava da na društvene mreže redovno objavljuje fotografije.

S tim u vezi, Jovanovićeva je objavila fotografiju na kojoj je pozirala na jahti, u više nego nesvakidašnjem crnom bikiniju, koji je jedva prekrio njenu intimnu regiju, a tom prilikom, ona je izazvala niz zgroženih komentara.

- "Koliko je ovo prostački", "Devojka nema blama", "Strašno je da ovako javno objavljuje svoju intimu" - samo su neki od njih, ali bilo je i onih koji su poručili Zorani da izgleda nikad bolje.

Podsetimo, Zorana Jovanović već duže vreme u nedostatku pažnje, koju je navikla da dobija kao prva popularnija blogerka na ovim prostorima, pokušava da izazove reakciju publike provokativnim izdanjima, koji najčešće naiđu na osudu.

S tim u vezi, pre samo nekoliko nedelja napravila je cirkus na Instagramu objavivši golišavu fotografiju za koju je ispozirala kraj bazena, i to u snegu.

Autor: Pink.rs