AKTUELNO

Nije ostao imun!

S obzirom na to da je večeras tačno tri meseca od kako su Anđela Đuričić i Zvezdana Slavnića, Đuričićeva je uz pomoć Jovane Tomić Matore svom momku priredila romantičnu večeru iznenađenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Slavnić se mnogo obradovao, te je odmah poljubio svoju devojku.

Ja sam tebi danas preuranjeni poklon dao - rekao je Zvezdan.
Da - rekla je Anđela stidljivo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovoga, Zvezdan se obratio "Bungiš timu" i svom ocu, Zoranu Moki Slavniću, te je pustio suzu.

Bungiši...Prvo da se zahvalim, ja to nisam zaslužio, ja odmah to kažem. Nisam zaslužio tu pažnju. Svaka vam čast, jer sam ja jedna budaletina, a vi ste divni ljudi. Ona je divna i kupuje me ovim sitnicama svaki dan, rasturen sam
Da pozdravimo i tvog tatu - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Da. Maki, volim te do smrti i šta god da je, znaš kakav sam i šta sam, monstrum nisam, ti znaš to vrlo dobro. Ne mogu da priznam neke stvari koje nisu normalne i nije tako. Užasno mi je s kim se borim, ali dobro. Osećao sam se bezveze da pozdravim bilo koga. Hvala ti puno i mislim da smo dva, neka bude da sam ja više kriv, ali trebali smo mnogo ranije da budemo ovakvi, to nam je greška. Volim te do neba, rasturen sam Maki što se tiče svega. Znaš da ne foliram ništa - rekao je Zvezdan i zaplakao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih da pozdravim isto, hvala čika Moko što nas podržavate i sve lepe reči koje ste napisali. Nisam verovala da hoćete, ali hvala na svemu. Iskreno, nadam se da ćemo se upoznati i jedva čekam - rekla je Anđela.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.