AKTUELNO

U prvoj emisiji nove sezone muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" članove žirija oduševila je devetogodišnja Daria Subotić iz Beograda!

Daria je za svoje prvo predstavljanje članovima žirija i milionima gledalaca Pinka odabrala pesmu "Iza osmeha", kojom nas je 2016. godine na Evroviziji predstavljala Sanja Vučić.

Foto: TV Pink Printscreen

Tešku, zahtevnu pesmu Daria je izvela sjajno, što je prepoznao i žiri koji ju je nagradio najvišom ocenom - peticom, budući da je svaki član žirija podigao svoju crvenu stolicu i time joj dao glas.

Usledili su i komplimenti.

Ovo je bilo fenomenalno, ja nemam reči, za samo devet godina... Za pet godina ti ćeš biti, ma kakva Bijonse, bićeš fenomenalna! Samo napred i samo opušteno - posavetovao ju je Sergej Ćetković, a najlepše reči uputila joj je i Tijana Dapčević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih rekla da je ona zvezdica, ona je jedan divan dijamant koji će da se izbrusi do kraja takmičenja. Ja jedva čekam da je gledam u sledećem krugu. Toliko si sigurna... Sigurnija si nego ja kada izađem na scenu, mislim da ti je to dovoljno. Hvala ti draga devojčice - poručila je Tijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.