AKTUELNO

Pevač Bojan Grujić važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na domaćoj javnoj sceni, što nije bio slučaj kada se svojevremeno takmičio u "Zvezdama Granda".

On je gostovao u emisiji "Zvezde Granda - Specijal" na Pinku zajedno sa suprugom Mijom Borisavljević, gde se prisetio svojih "ranih radova". Nije krio osmeh zbog kadrova na kojima je mršav, s drugačijom frizurom i stajlingom, a u emisiji je iskreno ispričao koliko mu je vremena trebalo da svoju figuru dovede do savršenstva.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bio baš baš naporan put. Nisam ja to nekako specijalno odlučio, prosto se tako desilo. Bio sam baš mlad i te 2008. godine ili 2009. čak, kada sam bio u „Zvezdama Granda“ bio sam baš mršav. Imao sam možda 70 ili 80 kilograma - objasnio je Grujić, a potom se prisetio kako su kolege iz takmičenje reagovale na njegovu promenu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sećam se da sam ispao tada, otišli smo Petar Mitić, Saša Kapor i ja u baraž i sledeće godine kada sam se pojavio gledali su me i pitali se ko je ovaj. Sale i Žika su bili u šoku, pa bukvalno za godinu dana sam se toliko promenio. Ceo život se bavim sportom, ali tada je došao takav period da donesem odluku - kaže Bojan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo brže smrša nego što se ugoji, ako par dana malo propusti sklizne za deset kilograma. Ja kažem čoveče da li je moguće ovo?! - otkrila je Mia zbog čega se voditelj našalio i pitao je da li oseti tu razliku od deset kilograma.
Pa naravno, kako se ne oseti! (smeh) - odgovorila je pevačica i nasmejala sve u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.