AKTUELNO

Burna noć!

Noć iza nas obeležila je emisija 'Pitanja novinara', zajedno sa voditeljima, Dušicom Jakovljević i Darkom Tanasijevićem. Zadrugari su odgovarali na brojna pitanja koja su izazvala velike turbulencije u kući.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Darko Tanasijević je emisiju započeo pitanjem za Zvezdana Slavnića.

Pretpostavljam da njen ulazak, pa potom i informacije o sebi osećaš kao vrstu izdaje - rekoa je Darko.
Doživljavam ga kao samoubistvo. To je jedina stvar u koju bih se kladio da ne bi ušla, kao što bih i svoj život stavio da nbe bi rekla šta je rekla, ali videćemo dokle će da ide. Moj plač, vrisak, bes i bol su pokazatelj koliko me je zabolelo. Svestan sam šta sam uradio i koliko je boli, a još sam svesniji kad je ovde pored mene - rekao je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić su tokom večeri nastavili svoj sukob oko kocke.

Zašta te ja cinkarim ovde? - pitala je Ana
Ja ne mogu, stavrno. Ona mi kaže da ja upletem ljude koje ne mogu. Pričam o stvarima koje bih rado rekao da nisam cinkaroš. Šta glumiš pi*ko jedna lažljiva - vikao je Zvezdan.

Ana Ćurčić iznela detalje zajedničkog odlaska u kockarnicu. Govorila o strahu koji je proživela sa Zvezdanom Slavnićem.

Ja sam sedela i molila Boga i trošila vreme da preživim jutro kako ćeš ti izaći. Ko ti je čuvao novac po koji si došao posle tri sata da prokockaš. Ne uvlači me u smrdljivu kocku - rekla je Ana.
Nisma rekao da je kockar već da voli da se kocka. Jeste kockala za sitne pare kad je sama išla po ruletima, a išla je sigurno. Ja sam ovde igrao 2 puta za svoje pare. Meni je velika stavr ovde bila da se ne napijem i ne sednem za rulet, to su dve velike stvari za mene - rekao je Zvezdan.

Sledeće pitanje Darko Tanasijević je postavio Anđeli Đuričić.

Ana je pratila tvoje i Zvezdanovo ponašanje, odlično je prostudirala svaki vaš se*sualni odnos. Kako se osećaš kad ti do detalja opisuje vaš se*s? - pitao je Darko
Nije mi priajtno da mi ga bilo ko opisuje. Bilo mi je neprijatno, ali želela sma da vidim jer kaže da je ne zanimamo, a zapamtila je svaki detalj i tako demantuje sama sebe. Kad smo imali prvi se*s u sobi ona mi je odmah to u raspravi taj dan prebacila. Meni to nije normalno da mi priča bilo ko, a ne ona, ali to je njena stvar - rekla je Anđela.
A danas smo čuli da si bila sa reperom iz Zadruge - rekao je Darko.
Laž na svoje ime neću dopuistiti - rekla je Anđela.

Anđela Đuričić i Ana Ćurčić su u toku noći ušle u novi sukob. Ana je tom prilikom otkrila da se bori sa aneksionošću.

Ja šizofreničarka na papiru nisam, ali danas mi je pukao film na njeno ponašanje koje nema meru - rekla je Ana.
Vi ste mene vređali, omalovažavali i iznosili stavri o meni. Jedan jedan smo apsolutno. Ja sam čak možda dva - rekla je Anđela.
Nisam šizofreničarka na papiru kao što si rekla. Ja imam anksiozne anpade panike i to je danas normalna pojava - rekla je Ana.
Ja pričam samo šta sam čula. Ona je mene gurnula onda kad je bilo ono sa njom i Zvezdanom. Ja imam pravo na svoje mišljenje Darko - rekla je Anđela.

Ana Ćurčić je u više navrata komentarisala fizički izgled Anđele Đuričić, te je ona tom prilikom ustala i demantovala njene navode da ima 'plastičnu zadnjicu'.

Žena od 46 godina priča o mojoj zadnjici da je fejk - rekla je Anđela.
Nikad. Ja sam čak i pohvalila. Ti meni nisi lepa, što se tiče gluteusa na mestu je, ali nisi po mom ukusu - rekla je Ana.

Zvezdan Slavnić je nakon Darkovog pitanja istakao da ga Anđela Đuričić podseća na konobaricu, dok mu je Sanja Grujić se*s bomba.

Šta kažeš o Anđelinom stajlingu - rekao je Darko.
Jako simpatično, samo joj je ajncer falio i da naručimo nešto. Kad kažem da me ne bruka to je onako. Nisam bio zgrožen, meni su te cipele... Samo Sanja i ona ih nose. Te cipele treba znati da izneseš. Sanja je se*s bomba stajling i na njoj kad vidim ja ne znam šta je. Ona je pokušala da bude urbana i kul - rekao je Zvezdan.

Maja Marinković je tokom večeri istakla da poštuje vezu Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić. Nema potrebu da provocira Anđelu, ali se ipak potajno nada afteru sa Zvezdanom.

Ne smatram da sam provocirala Anđelu do sinoć dok nije imala izlaganje gde sam se ja pronašla. Komentarisala je Filipa i svih stvari i imala je potrebu da uzdigne Aleksandru i spusti mene iako me nije imanovala. Istog trenutka sam odreagovala. Zvezdana poštujem i gotivim i uvek je bio dobar prema meni. Ne znam jel on treba da ustane i da me napuši - rekla je Maja.
Mala ne sviraj ku*cu više, šta je ona meni - rekao je Zvezdan Anđeli.

Miljana Kulić je predložila Lazaru Ćoliću da odrade neki zadatak kako bi dobili Rajsko ostrvo.

Daćemo sve od sebe da nas pošalju na ostrvo. Ako treba i zadatak da odradimo - rekla je Miljana.

Takođe, ona je tokom noći priznala da je Zolin seks sa Anitom Stanojlović mnogo toga rekao o njihovom odnosu.

Kad god kažem da me Zola ne zanima, ja lažem. Dogodilo se da sam videla da ga nema u izolaciji. Nisam znala šta rade i pričaju, a nema šta da rade kad je bio zaljubljen u nju. Kad smo prekinuli mislila sam da je na par dana, nisam mislila da smo završili u svojoj glavi. Smatrala sam da će nam se ohladiti glave. To u utorak emj emnogo povredilo, upala sm u depresiju i uradila to sa Bilalom. Iskoristila sam ga i izvinila se. Sramota me je i iz nemoći nisam znala šta radim. Ja gutam jedan dan i sutradan se vidi moje pravo lice, a Zola guta i guta. Noramlno da je uradio to sa njo jer sam mu govorila da ne može da bude sa njom - rekla je Miljana.

Lazar Čolić Zola istakao je da odnos sa Miljanom Kulić više liči na bolest nego na ljubav.

Desilo se šta se desilo, nije mi bio problem. Miljana posle ne staje sa provociranjem, tenzijom, bacanjem stvari, ona na korak do kuće. Ja prema Aniti zaista nemam gram emocija, prema Miljani imam boleštinu koju ne smatram kao ljubav - rekao je Zola.

Anita Stanojlović otkrila razlog intimnog odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom. Radila je to samo iz inata Jovani Tomić Matoroj.

Osetila sam da me je Jovana izdala a nisam zaslužila. Meni ovo što sam uradila nije ništa strašno - rekla je Anita.
Da li si svesna da si mu poslužila kao akter osvetničkog se*sa da bi povredio Miljanu? - pitao je novinar.
Meni je bilo lepo, ne smatram da je hteo da me povredi - rekla je Anita.

Sledeće pitanje postavljeno je Filipu Caru a tiče se njegovog trenutnog odnosa sa Aleksandrom Nikolić. On je odlučan u svojoj nameri da im veza uspe, ona se i dalje pribojava da je ne pogodi ista sudbina.

Kolika je ta tvoja emocija kad nisi mogao da joj se odupreš? - pitao je Darko
Probao sam da se ratosiljam te veze, ali opet bih se vratio na početak. Rekao sam joj da ću se ovaj put potruditi maksimalno - rekao je Car.
Više me ništa ne bi iznenadilo, ali ne želim da razmišljam da će otići. Opet sam mu dokazala da nisam folirant. Znam da me više vole kad sam sama i da me ne vole kad sam u odnosu sa njim, ali ne mogu da iskontrolišem emocije - rekla je Aleks.

Milica Veselinović prisetila se svoje veze sa Mensurom Ajdarpašićem.

Mensur je zbog tebe plakao. Da li ti je žao kakvog si momka izgubila? - pitao je Darko.
Naravno. Navikla sam da sam mažena i pažena ovde. Sad znam da cenim i poštujem - rekla je Milica.

Aleksandra Momčilović Sana otvorila je dušu i iskreno govorila o nasilju i maltretiranju koje je proživela.

Maja Kovačević kaže da imaš traume iz prošlosti, da li tvoja porodica zna? - pitao je novinar
Da, ali mama je saznala tek kad se završilo. Nisam spremna jer nikad nisam toliko otvoreno pričala o svemu što imam. Neke stvari su se desile kad sam bila osnovna škola, neke pre par godina i to je ostavilo velike posledice na mene koje ja i nakon tri, četiri godine nisma uspela da izbacim iz sebe. Što se osnovne škole tiče svi smo svesni koliko deca mogu da bduu jako surova i tako je sve krenulo. Ja sam to tako trpela i doživljavala maltretiranje - plakala je Sana.

Marko Petrušević Petrući priznao je da jedva čeka da se spasi Anastasije Stanojević Palčice.

Koliko me je puta izazivala da je udarim, ali ne mogu jer mi je žao. Kupujem mir pomirnejem. jedva čekam da se završi ovo i da je ne vidim više - rekao je Petrući.

Autor: M.Z.