AKTUELNO

Arsić se mota i oko Lune i oko Kije, što Radanoviću opasno smeta!

Da Jovani Tomić novi ukućanin Nikola Arsić skače po živcima jasno je dala do znanja već na samom njegovom ulasku. Ona je te noći ljubomorisala, jer je primetila da je njenoj drugarici Sanji Stanković fitnes trener zapao za oči.

Foto: RTV Pink

Tada je iskoristila trenutak da kaže kako je Nikola tip muškarca koji voli samo sebe, kako misli da će on često šetati samo u donjem vešu po "Zadruzi", ali i da fizički ovaj zadrugar i nije neki lepotan.

Danas je došlo do problema između Lune i Slobe, zbog Arsića. Saška Karan primetila je da su blogerka i trener imali jako blizak odnos u toku jutra, kada su gulili krompir u fabrici, zbog čega je pevač poludeo. Matora je iskoristila i ovu priliku kako bi oplela po Nikoli, dok je o svemu što se dešavalo u toku jutra, pričala sa Lunom i Slobom.

Foto: RTV Pink

Meni je samo prišao u dvorištu i rekao mi da nije očekivao da će me zagoviti, jer sam mu delovala previše iritantno. To je jedina komunikacija. Komentarisao je kako sam ljubomorna, ja sam mu rekla da mom Slobi to ne smeta. Pali, tako sam mu rekla! - izjavila je Luna.
Ovo dvoje lože njega, znaš, lože ovoga... Evo sada se ponovo spremaju da ga lože. Za mene je dečko debil. Klasičan debil! Jedva čekam da obavim jedan razgovor sa njim - ponovo je ljut bio Sloba.

Foto: RTV Pink

Nemoj da se pecaš na ovo! Vidim da forsira neke stvari na silu da bi se uklopio. Tako da nemoj to shvatati ozbiljno. Odmah se vidi na prvu loptu da je debil - rekla je Matora.

Foto: RTV Pink

Dok su ga oni ogovarali, Nikola se motao oko Ane Korać u kuhinji, ali i oko Slobine supruge Kristine Kockar kojoj je odmah čim je ušao pred pevačem rekao da mu se sviđa. Kako je izgledao trenutak ogovaranja fitnes trenera, možete pogledati ispod.

PROČITAJTE: ZADRUGARKA OTKRILA: Luna MUVA NIKOLU! Sloba ZANEMEO (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Nikola Arsić

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Sloba Radanović

'