AKTUELNO

U nedelju od 13:30 časova se na TV Pink vraća najradosnije muzičko takmičenje, koje je publika željno iščekivala, a to su "Pinkove zvezdice".

Voditeljka Irina Vukotić je u okviru "Novog jutra" ugostila glumicu i voditeljku "Pinkovih zvezdica", Marijanu Mićić i novu članicu žirija ovog muzičkog takmičenja, Tijanu Dapčević, koje su otkrile svoje utiske povodom početka takmičenja.

- Konačno, evo šesta sezona. Pisali su mi po društvenim mrežama: "Kada će?", evo sada konačno znamo kada će. Promenili smo termin, deca će moći da gledaju od početka do kraja. Novost je da nam se priključila Tijana sa Anđelinom. Sad ću da kažem nešto vezano za Tijanu, ja nemam osećaj da je ona prvi put sada u stolicama jer je ona toliko u materiji kao da je od početka tu - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Apsolutno sam sve pratila, ja sam rekla da sam najveći fan zvezdica. Jedva čekam da gledaoci vide kakvu decu ima, ne samo Srbija, dolaze nam deca iz Crne gore, Bosne, Hrvatske, božanstvena su deca - rekla je Tijana.

- Šta vam je privuklo pažnju, da ste se frapirali?

- Ima takve dece koji su ono, bukvalno ti stane dah kad izađe na scenu, kao da su se rodili na scenu, pa te to kupi - rekla je Tijana.

- Ranije je bilo da se najveći talenti pojave u prvom krugu, obično takvi i pobede, a ovde takvih nema - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Prihvataju kritike, pa bude ono: "Uvau" - rekla je Dapčevićeva.

- Repertoar je uvek fantastičan, je l' biraju sa vama pesme ili? - pitala je Irina.

- Ne, ne, uz pomoć produkcije i svi imaju svoje vokal trenere. Ogroman je repertoar, neverovatni momenti će se dešavati - rekla je pevačica.

- Krenula je nova serija na TV Pink, "Zakopane tajne", ozbiljna je produkcija, ja mogu da te zamislim u nekoj seriji - rekla je Irina.

- Što da ne...Uzbuđena sam što se tiče prve emisije - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

- A da vidiš kako ih štiti: "A zašto samo tri, pa ovo je bilo za pet" - otkrila je Tijana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.