AKTUELNO

Na radost milionskog auditorijuma koji je svakog petka pratio talentovane klince, najlepše muzičko takmičenje vraća se na TV Pink, i to u novom terminu – „Pinkove zvezdice“ emitovaće se nedeljom u 13:30 časova.

Ono što je za sada poznato, jeste da će nova sezona biti otvorena velikim televizijskim audicijama, kada će žiri odabrati takmičare koji će dobiti priliku da osvoje srca publike ipostanu nova Pinkova zvezdica.

Tokom prethodnih pet sezona „Pinkovih zvezdica“, najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja na Balkanu, domaća javnost imala je priliku da upozna veliki broj maestralnih pevačkih talenata koji su svojim impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima, oduševili čitav region. Zato nema dileme ni u šestoj sezoni – publika će i ovog puta uživati gledajući i slušajući vanserijske talente i sigurni smo, buduće velike zvezde.

Foto: Jelena Simonović

I ovog puta će najveća podrška zvezdicama na sceni biti Marijana Mićić, koja već pet sezona uživa u radusa najtalentovanijom decom na Balkanu, a u crvenim stolicama „Pinkovih zvezdica“ našli su se dobro poznati članovi žirija: Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović i Sergej Ćetković, ali i popularne pevačice koje su prvi put u ovoj ulozi – Anđela Vujović Angellina i Tijana Dapčević.

Neću biti stroga, ako to nije potrebno. Ako je potrebno, naravno, moraću da budem stroga, ali trudiću se da ih ne stresiram jer znam da je takmičenje samo po sebi stresno, ova velika bina, žiri. Trudiću se da im budem podrška i da im dajem neke realne, konstruktivne kritike koje će pomoći u njihovom napretku – rekla je Angellina pre samog snimanja, a Tijana je otkrila da nema tremu, ali da oseća veliku odgovornost.

Foto: Jelena Simonović

Ovo jedno veoma interesantno takmičenje sa decom koja su u fragilnom uzrastu. Iz tog ugla imam stres kako će to sve da prođe: da budeš pravična, iskrena. Veliki je teret i odgovornost. Ne znam šta mogu da očekuju, sve zavisi od toga kad krenu da se podižu i spuštaju ove stolice. Možda budem zabavna, možda budem stroga.

Foto: jelena simonović

Sa druge strane, od članova žirija poput Leontine Vukomanović, koja je dobila nadimak „Čelična Ledi“,gledaoci već znaju šta mogu da očekuju.

Ostaću stroga i pravična, ali i mekana, ovaj čelik se malo istopio. Prosto, shvatam težinu svojih reči, pogotovo kad su u pitanju mladi ljudi koje to može i da povredi. Trudiću se da nekad ublažim kritike i svojih drugarica iz žirija – rekla je Leontina, koja je u ulozi žirija od samog početka „Pinkovih zvezdica“.

Foto: Jelena Simonović

U crvene stolice vratili su se i mnogima omiljeni članovi žirija, Jelena Tomašević i Sergej Ćetković, koji će iu ovoj sezoni „Pinkovih zvezdica“ ostati dosledni.

Mislim da neću ništa menjati. Sam njihov dolazak na scenu je veliki uspeh od samog starta i to uvek zaslužuje da podignem stolicu – rekao je Sergej, a Jelena će dati sve od sebe da takmičarima bude podrška u svakom smislu:

Foto: Jelena Simonović

Očekujem da svojim savetima pomognem deci da unaprede svoje pevanje, da se pronađu, da budu još bolji.

Foto: Jelena Simonović

Tokom dosadašnjeg snimanja, već smo mogli da vidimo i prve suze, ali i osmehe i oduševljenje koje su takmičari probudili u žiriju, te nema sumnje da će ovo biti najbolja sezona do sada. A kako će se novi članovi žirija snaći u ovoj čarobnoj ulozi, da li će stari članovi ispuniti očekivanja publike, ali i kako će se predstaviti nova talentovana deca i ko će osvojiti region svojim pevačkim i scenskim umećem, saznaćete ukoliko budete pratili šestu sezonu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“ nedeljom u 13:30 časova na TV Pink!

Autor: pink.rs