AKTUELNO

Vlado Kalember bio je jedan od najvećih zavodnika bivše Jugoslavije, a evo kako danas izgleda.

Vlado Kalember, pevač i nekadašnji član grupe "Srebrna krila", uspon i uspeh na muzičkoj sceni doživeo u nekadašnjoj Jugoslaviji.

Grupu „Srebrna krila“ osnovao je 1978. godine, a 1984. zajedno sa Izoldom Barudžijom nastupio je na Evroviziji sa numerom „Ćao, amore“.

Dve godine kasnije nastavio je solo karijeru u kojoj je sarađivao sa brojnim jugoslovenskim zvezdama.

Pored specifične boje glasa i brojnih hitova, Vlado Kalember je publiku osvojio svojom harizmom i atraktivnim izgledom.

Kalember nije imao običaj da govori o svojim partnerkama, ali je u javnosti uvek dizao prašinu, budući da su mu žene teško odolevale. Ipak, on je stalno ponavaljao:

"Nije svaka žena sa kojom sam popio kafu bila moja partnerka".

Međutim, poznato je da je Vlado bio u jednogodišnjoj vezi saLokicom Stefanović, šeficom tada popularnih „Lokica“. Međutim, kako to uglavnom biva, i njihova veza na daljinu je bila osuđena na propast.

Iako su ga već proglasili večitim neženjom, Vlado se 2006. godine oženio tri decenije mlađom čelistkinjom Anom Rucner sa kojom ima sina Darijana. Ipak, nakon osam godina provedenih u braku stavili su tačku na svoj odnos, a tada se pisalo da su se razveli zbog prevare.

Kalemberova bivša žena sve je demantovala, a Vlado je ostao u dobrim odnosima sa Anom.

"Mnogo je zabluda i predrasuda, a upravo to da sam veliki zavodnik je jedna od njih. S kim god bih popio kafu, to bi svi preneli da je bila veza. Meni se od jedne veze uvek dodavala još poneka. Ako sam imao 22 veze, ispalo bi da sam ih imao 222. Ne žalim se, ali je to, na neki način, malo i "prišiveno". Bilo je to takvo doba. Dima je bilo, ali ne i požara", rekao je Vlado jednom prilikom.

Autor: Pink.rs