AKTUELNO

Sve im se skupilo. Tvrde da jedna-drugoj nikada neće preći preko svega.

Pinkove zvezde, zadrugarke i stare dobre drugarice Andrijana Radonjić i Zorana Stefanov tokom popodneva ušle su u svađu, nakon čega su obe završile u suzama, jer je njihovo prijateljstvo puklo.

Foto: RTV Pink

Andrijana je zamerila svojoj prijateljici što je loše postupila prema njoj ranije, ali i danas za vreme sastanka, kada je Zorana rekla da niko ne može da je savetuje u životu, pa čak ni Andrijana kojoj je to teško palo. Njih dve ušle su u svađu, dok su sređivale zajedno sa ostalima radionicu, a onda su raspravu nastavile u spavaćoj sobi.

Foto: RTV Pink

Na sastanku si mi rekla! Ne možeš da mi kažeš to, budalo jedna! Ti si me iznervirala. Mene boli d*pe za hranu! Ne diram te više! - rekla je Andrijana.
Skloni mi se sa dnevnog  reda! Tebe nisam pipnula. Muka mi je više od debila! Ostavi me na miru. Ajde da mi je neko drugi to rekao! - odgovorila joj je Zorana.

Foto: RTV Pink

Nakon ovoga Andrijana je otišla u spavaću sobu, gde je pričala sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković. Pevačica je odbijala da razgovara sa svojom prijateljicom, od koje se ranije nije razdvajala.

Foto: RTV Pink

Tri dana je trpim. Tri dana me jaše i j*be u zdrav mozak. Tri situacije. Ispada da sam ja njoj rekla da ću joj se na*ebati majke. Sinoć sam iskulirala. I opet isto. Nisam ni ja debil. Neću više reč da joj kažem, jer ispadam debil. Ja te neću trpeti, kao tvoje drugarice. Ona mene više ne zanima. Posvađala sam se sa njom. Sa Sarom nisam došla u svađu, jer ona nije kao Zorana. Ne zanima me više. Ja se nisam promenila, samo sam se opustila - u suzama je bila Andrijana.

Foto: RTV Pink

Andrijana je cimerkama rekla kako se oseća kao neko ko je u svakoj situaciji kriv, i da se oseća krivom zbog svađe sa drugaricom. Nekoliko minuta kasnije u sobi se pojavila i sama Zorana koja je ušla u novu svađu sa Andrijanom, ali i sa Sanjom i Jovanom.

Foto: RTV Pink

Ona u svađi sa Jelenom kaže i da će se meni na*ebati majke, da mi je to neko drugi rekao verovatno bih mu glavu otkinula! Ona prva zna kakva sam ja! - rekla je Zorana koja se posvađala sa Sanjom, a onda ponovo sa Andrijanom.

Foto: RTV Pink

Nije tačno! Ne želim da te slušam! Skloni se! Neću da te slušam, Zorana! Koje priče ja pričam? O čemu pričaš ti? Rekla si da nemam ja tebe šta da savetujem! Skloni mi se! Neću da te slušam, počeću da se gušim, skloni se od mene! Ajde ne razgovaramo više! Ti si mene ponizila pred svima, a ne ja tebe! - sa suzama na licu rekla je Andrijana Zorani.

Foto: RTV Pink

Mi smo završile zbog onoga za j*banje majke! Kada imaš neki problem, nemoj da pričaš Sanji, nego dođi i reši ih! Bravo! Divna si! Bravo! Mene je uvredilo što je ona meni malopre rekla da će mi se na*ebati majke! Ja njoj nikada nikoga nisam psovala! - vikala je Zorana, a onda počela da plače.

Foto: RTV Pink

Zorana je otišla u pab gde je nastavila da plače, a Andrijana je ostala u suzama da leži u krevetu i razgovara sa Matorom i Sanjom. Kada su videli da Zorana jeca u suzama, prišli su joj Mina Vrbaški i Marko Janjušević Janjuš kako bi je utešili.

Foto: RTV Pink

Pusti me! Muka mi je više! Svi su najbolji, ja sam najgora na celom svetu! Ceo život ja... od osoba koje mi znače... Eno je Andrijana u kući, svi su joj bolji nego ja. Eno joj je*ena Sanja, drugarica! - pričala je Zorana Janjušu.

PROČITAJTE: Proglasili su ga NAJLEPŠIM ZADRUGAROM, a sada je otkrio: Sa NJOM bih bio u OZBILJNOJ VEZI!

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Jovana Tomić Matora

#Marko Janjušević

#Mina Vrbaški

#Sanja Stanković

#Zorana Stefanov

'