AKTUELNO

Samo je ona izuzeta.

U toku nedeljnog popodneva zadrugari su imali porodični sastanak koji su prekinuli. Dok su pričali o stvarima koje ih nerviraju, Lepi Mića popeo se na sto i počeo da peva, a nekoliko zadrugara bacalo je papire po kući i pevalo zajedno sa njim.

Foto: RTV Pink

Kada se tačka završila, svi su se udaljili od stola u dnevnoj sobi. Zbog toga je stiglo pismo Velikog šefa, koji je svoje stanare obavestio da će imati manje novca u svojim džepovima narednih dana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Zadrugari, doneli smo odluku da budete kažnjeni svi oduzimanjem po hiljadu dinara, zato što niste ispoštovali sastanak. Ovo što smo gledali je javašluk i raspad. Tokom sastanka većina vas radila je šta je želela, a o pevanju da ne pričamo. Jedina koja je bila svesna težine sastanka bila je Jelena Golubović koja je oslobođena kazne. Sastanak se mora ponoviti - Veliki šef.

Foto: RTV Pink

Jelena Golubović nije mogla da veruje šta čuje svojim ušima, pa je pitala Lepog Miću da li ono što priča stvarno piše u pismu, a pevač joj je potvrdio da je oslobođena kazne i da se nije šalio. Sastanak je nakon ovog pisma nastavljen.

Kako je izgledao prekid sastanka možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod.

PROČITAJTE: PRIZNALA SI SVOJU CENU, STIDI SE MAJKE: Maca se okomila na Milana, on pred svima izneo njen PRLJAV VEŠ (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

#Jovana Tomić Matora

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'