AKTUELNO

Šaban nije pratio utakmicu, ali je bio presrećan kada su čestitke počele da stižu sa svih strana.

Šaban Šaulić, kralj narodne muzike i član žirija "Pinkovih zvezda", najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu, najponosniji je deda na svetu. Njegov unuk Luka Adžić, golom u 89. minutu meča sa Metalcem, doneo je zlata vrednu pobedu Crvenoj zvezdi (2:1), klubu u kojem je i ponikao.

Foto: Pink.rs

Šaulić je u tom trenutku bio u avionu koji je leteo na relaciji Zagreb - Cirih, a po dolasku u Švajcarsku mobilni telefon mu je bio zatrpan porukama čestitki sa svih strana.

- Mojoj sreći nije bilo kraja kada sam saznao da je baš moj Luka odlučio pobednika u Gornjem Milanovcu. Ljubi ga deda! Iskreno, bio sam van sebe kada sam pročitao da je odlučio onako dramatičnu utakmicu. Luka je inače ponos cele porodice i ovo što se desilo je rezultat dugogodišnjeg rada i odricanja. Daće Bog da ovo bude početak sličnih situacija u njegovoj karijeri. Zaslužio je to radom i talentom. Naravno, svi zajedno ćemo proslaviti kad se budem vratio sa koncerta u Švajcarskoj. Kao porodica smo dosta vezani, a kada se ovako nešto desi nema ničeg lepšeg. Luka je moj ponos, Luka je zlatan momak, mnogo sam srećan - rekao je za "Blic" Šaban Šaulić.

Autor: V. T.

#Luka Adžić

#Šaban Šaulić

'