AKTUELNO

Ivana Dudić, koja važi za jednu od najlepših srpskih glumica, pozirala je na plaži u kupaćem kostimu i izgledom mnoge oborila s nogu.

Za Ivanu kažu da je simbol prirodne lepote, a na njeno izvajano telo retko ko ostaje imun. Nakon što je glumica objavila fotografiju na kojoj pozira u jednodelnom kupaćem kostimu na plaži, očekivano, usledila je lavina komentara.

- Igrala sam se u pesku - napisala je Ivana, a onda je usledilo: "Nisi ni svesna koliko si lepa", "lutka", "boginja lepote"...

Inače, Ivana, koja je snimala intimne scene sa kolegom Milošem Đurovićem u seriji "Crveni mesec", otkrila je da li joj je bilo neprijatno u tim trenucima.

- "Crveni mesec" kada sam snimala, snimala sam sa svojim kolegom sa klase Milošem Đurovićem sa kojim sam imala takav lav-hejt rilejšnšip privatno gde se 5 minuta volimo pa se 5 minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnu intimnu scenu i punu strasti. Na livadi pod mesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali - rekla je glumica.

- Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi kao radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. To je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja "hajde uhvati ga", "ajde, povuci je" i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strašno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano - istakla je Ivana za Kurir nedavno.

Autor: M.K.