AKTUELNO

Članovi žirija imali su savet za ovu takmičarku.

Sofija Stević dolazi iz Požarevca i otpevala je hit Sem Smita "Writings on the wall". Iako je i ona bila malo prehlađena, uspela je da iznese pesmu do kraja i žiri ju je nagradio sa svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pa čuje se da si bolesna, nema glasa, a to nije za tebe nije tipično. Mi smo te prepoznali, znamo te vrlo dobro, tako da ti je to oprošteno. Lepo si mnogo pevala. Ono što bih ti savetovala je da čak i u ovim pesmama koje su tako letargične, one samo zvuče kao da nemaju ritam u pevanju. A svi kada pevate ovu pesmu pevate otegnuto, a ne treba tako. Ali sve u svemu, meni se ovo dopalo - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Sve što je Goca rekla zaista je na mestu. Kako da komentarišemo ako već ima taj tehnički problem i bolest. Definitivno, i sa takvim glaso ne smeta ti da malo ubaciš dinamike, tog drajva u izgovoru reči - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Dramu smo malo napravili. Čitavu pesmu ja vidim da tu ima neki problem sa pevanjem, a pesma je jako zahtevna. Tako da ko god da odabere ovu pesmu i donekle je otpeva kako treba, to je petica, jer ovo je stvarno ozbiljan zalogaj! I zbog toga sam mislio da to ostane petica - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'