AKTUELNO

Pevačica Nataša Bekvalac večeras je proslavila peti rođendan naslednice Katje u Beogradu, a glamuroznu dečiju proslavu upriličila je u jednoj igraonici u popularnom kompleksu.

Kako izvor blizak pevačici tvrdi, Nataša nije žalila novac kako bi udovoljila svojoj mezimici i za nju priredila pravu bajku. Nataša je u kežual kombinaciji, širokom kompletu i belim patikama uživala sa ćerkom koja je na sebi imala haljinicu od tila - kao prava princeza.

Naravno, nezaostavni deo su i animatori trenutno najpopularnijih crtanih junaka. Inače, Nataša je sinoć objavila fotografiju sa ćerkom i najavila gala žurku, a danas joj je čestitala na emotivan način.

Nikada neću zaboraviti dan kada sam te rodila. Rodila si se ti, ali sam se rodila ponovo i ja. Moja Katja puni pet godina. Ne mogu ništa da napišem jer toliko cmizdrim od jutros, od sreće i ponosa naravno. Moja si najveća ljubav i radost, moj si ponos i najveća snaga i moć. Ponosna na svaki korak koji zajedno pravimo, učiš me šta znači hrabrost, šta znači život. Voli te mama tvoja, Keti moja - napisala je pevačica, dok su se ispod njene objave ređale čestitke.

Foto: Instagram.com/bekvalceva

Autor: pink.rs