AKTUELNO

Prevrtali očima, hvatali se za glavu i na kraju se posvađali.

Učesnici najgledanijeg rijaliti programa u regionu "Zadruga" navikli su da svoj dan započinju uz pesmu, međutim često se mogu čuti i razni zvuci koji ih odmah trgnu iz sna, a tako je bilo ovoga jutra.

Foto: RTV Pink

Kada je došlo vreme za buđenje prvih nekoliko minuta zaučuo se zvuk sirena. Ukućanima nije bilo jasno ni kako se zovu, a kamo li šta se dešava. Nakon što su se povratili iz slatkih snova, rauzmeli su da nije ništa strašno i opasno, već da se samo radi o njihovom današnjem budilniku.

Foto: RTV Pink

Osim efekata sirena ovaj dan zadrugari su započeli i uz zvuk alarma. Prvi na noge skočili su pevačice Saška Karan i Snežana Mišković Viktorija, ali i novinar Milan Milošević, koji se čim je otvorio oči uspeo da se posvađa sa Viktorijom zbog peškira.

Foto: RTV Pink

Viktorija ostavi me na miru! Rekao sam da neću pričati sa ljudima dok ne popijem kafu. Evo sada sam se iznervirao. Mani me se ženo - rekao je Milan.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ovo buđenje najteže je palo Nemanji Đeriću Đeksonu, mada i njegovom jako dobrom prijatelju Vojketu, koji je prošle noći imao veoma zanimljive akcije u garderoberu sa devojkom Sarom Reljić.

PROČITAJTE: PAO SE*S U GARDEROBERU? Vojke i Sara se SAKRILI OD SVIH, a ON ih je uhvatio NA DELU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Milan Milošević

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Snežana Mišković Viktorija

#Vojke Đans

'