AKTUELNO

Misli da bi se Ana pomirila sa njim!

Upravo je počela emisija "Izbacivanje". Gošća voditeljke Dušice Jakovljević je bivša zadrugarka Super Cveta, koja je došla kao podrška Aleksandru Saueru.

Da li si očekivala ovo sa Zvezdanom? - pitala je Dušica.
Nisam očekivala sve ovo. Kad sam izašla, Ana me je pitala šta se dešava unutra, ja sam rekla da mogu prste da odsečem da neće biti ničega. Tad je bilo za Aleks. Ovaj sled događaja je baš katastrofa - rekla je Cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi smo očekivala da će Ana biti žena zmaj koja će pogaziti gnjidu, onda vidimo 20 minuta kasnije kako pije kafu sa njim. To je nešto što treba da prekinemo u mentalitetu. Nije normalno da te neko maltretira, pa ga ti smiruješ. Ja joj zameram što sedi i grli se sa njim, baš je kontradiktorna. Ono "Da li si oprala zubiće?" je bilo fenomenalno. Mi je osuđujemo zbog njene slabosti, što je tužno. Ali ne može sa 200% da spadne na 20%. Mislim da bi se ona pomirila sa Zvezdanom. Ako je prešla vezivanje za radijator, zašto ne bi prešla i ovo? Dokle ide granica samopoštovanja? Ja je gotivim, ali u jednom trenutku samoi odgovaramo za sebe, treba da kažemo sebi: "Stani, smiri se" - dodala je bivša zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.