AKTUELNO

Više ne zna šta da kaže na Miličino ponašanje!

Milica Veselinović rijaliti karijeru započela je stupivši u vezu u petoj sezoni najgledanijeg rijaliti formata, a zatim je ove sezone dokazala da je to njena karta za opstanak u "Zadruzi".

Povodom njenog se*sa u hotelu "Zadruga" sa Bilalom Brajlovićem koji čak i nije sguran da li će ozvaničiti vezu sa njom, kontaktirali smo njenu majku Anu Veselinović.

Foto: RED TV

Podsetimo da je ove sezone, pre Bilala, imala dva pokušaja ulaska u vezu putem se*sa. Prvo je odmah na početku "Zadruge" izjavila da joj se dopada Marko Marković sa kojim se blisko družila, a kasnije ga i ručno zadovoljila u "ljubavnoj kućici" u dvorištu. Iako je dala sve od sebe, maneken nije želeo čak ni da je poljubi, a kamoli ozvaniči odnos.

Foto: Pink.rs

Nakon što je izvisila kod Marka, Milica je po ulasku Filipa Cara pokušala da osvoji njegovo srce što joj je i uspelo, ali na tri dana. Trudila se da ga maksimalno ispoštuje, glumi domaćicu i spremačicu, pa ga je čak i oralno zadovoljila, ali ni to nije bilo dovoljno da ga zadrži.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Po povratku u Belu kuću Bilal Brajlović i Milica su se odmah zbližili. Krenuli su sa muvanjem iako joj je u startu rekao da nije siguran da li je spreman da se prepusti emocijama zbog prethodnog iskustva. Sigurna u sebe Veselinovićeva je nastavila da ga zavodi što Brajloviću nije predstavljalo problem.

Kad je postao vođa izabrao ju je za omiljenu osobu i njih dvoje od tad spavaju zajedno u hotelu "Zadruga". Tamo su vodili kilometarske razgovore i razmenjivali nežne dodire, da bi sinoć iznenadno došlo do se*sa. Podsetimo, ni on nije u vezi sa Milicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Veselinović je ranije istakla da nije zadovoljna i da ne podržava Miličino ponašanje sa muškarcima, a sad je za Pink.rs otkrila kako gleda na odnos sa Bilalom.

Nisam upućena i nemam komentar - rekla je Ana besno i spustila slušalicu.

Autor: M. Mihailović