AKTUELNO

Otkrio na koji način je nastala ideja za ovaj projekat.

Kao bomba odjeknula je vest da je reper Stefan Đurić Rasta odlučio je da snimi film po motivima iz svog života i ekranizuje određene trenutke koje će pamtiti. Reper je u razgovoru sa medijima otkrio na koji način je nastala ideja za ovaj projekat.

- Ideju za film sam dobio zajedno sa saradnicima kada sam radio nove projekte. Nakon tog ekranizovanja spotova, došli smo na ideju da to odradimo. Samo snimanje je trajalo nešto duže, jer sam u tom trenutku imao nanogicu, a i navikao sam da snimanja kraće traju jer kad radimo na spotovima dosta je drugačije - rekao je Stefan i dodao:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Ispred kamera imam iskustva, ali ovo je nešto drugačije jer sam imao posla sa velikanima u svom poslu. Imao sam malo treme, ali mislim da sam se snašao. Ovo je nešto najzahtevnije na čemu sam radio jer nije mjoja branša i jer sam potpuno neprirodno ustajao u rano ujutru.

Đurić je progovorio o svojoj ulozi, ali i priznao da li je imao tremu tokom snimanja.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Uloga mi je komplikovana jer glumim sebe... Dosta trenutaka koje sam ponovo doživeo zarad snimanja filma mi je billo neprijatno. Scena hapšenja i stavljanja lisica, bilo mi je iskreno jezivo, tragove na rukama od toga imam. O drugim ulogama ne bih govorio, neka to bude iznenađenje - rekao je Rasta.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Na pitanje o tome da li će deo filma biti posvećen njegovoj ljubavi sa Anom Nikolić sa kojom ima ćerku Taru, reper je bio kratak i jasan.

- U filmu se konkretno radi o periodu jog zatvora, tako da ne, Ane neće biti na filmu - jasno je rekao reper.

Autor: M.K.