AKTUELNO

Prvi noćni klub posetila je davne 2002. godine.

Tamaru Đurić u šestoj sezoni "Farme" često su neistomišljenici umeli da nazovu klaberkom, što joj nije smetalo - ona se i sama često šali na svoj račun, o čemu svedoči njen intervju za emisiju "EKSKLUZIVno" snimljen uoči njenog, gle čuda, noćnog izlaska.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja, kao klaberka u klabingu, moram da imam neke benificije. Prvi put sam izašla davno, ne znam, sigurno ima petnaest godina. Prvi put kada sam izašla dobila sam sve simpatije klubova, zbog toga sam i postala klaberka! Šalim se - nasmejala se atraktivna crnka, a onda otkrila zbog čega je česti gost prestoničkih noćnih klubova:

Foto: TvPink Printscreen

- Volim noćni provod i noćne izlaske, prija mi s vremena na vreme da izađem. Sada imam više obaveza oko te moje muzičke karijere, ali kad god nađem slobodno vreme ja rado izađem u klub - priznala je ona.

Tamara, koja će posle "Panamere" publici predstaviti duet sa Radišom Trajkovićem Đanijem, istakla je kako javnost neretko ima iskrivljenu sliku o noćnom životu i mladima koji u njemu uživaju.

Foto: TvPink Printscreen

- Kad kažeš klabing, ljudi misle da mi u klubovima pijemo, drogiramo se... Generalno, u klubu je jako dobra atmosfera i to je više dobro druženje, dobra atmosfera i energija, nego blud i razvrat - objasnila je ona.

Pink.rs

#EKSKLUZIVno

#Radiša Trajković Đani

#Tamara Đurić

#pevačica

'