AKTUELNO

Ponosna mama priredila je svom sinu Strahini pravo iznenađenje za rođendan.

Kada se ugase kamere, voditeljka muzičkog takmikčenja “Zvezde Granda” Sanja Kužet je posvećena majka i supruga koja uživa u porodičnom životu sa izabranikom Nemanjom i sinovima Andrijom i Strahinjom.

Međutim, iako svoj privatan život ne voli da eksponira u javnosti, juče je je za to imala i prelep povod, s obzirom da je njen mlađi sin proslavljao šesti rođendan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponosna mama želela da je da ugodi Strahinji i u društvu njegovih drugara i starijeg brata napravi mu iznenađenje za pamćenje. Naime, Sanja je nedavno otkrila kako je presrećna što je ljubav prema sportu prenela i na svoje naslednike, pa tako Andrija trenira košarku, dok se mlađi mezimac opredelio za fudbal koji mu je velika strast što je inspirisalo roditelje da baš to bude tema ovog slavlja.

Foto: Instagram.com/sanjakuzet

Na stadionu “Crvene zvezde”, njegovog omiljenog kluba, voditeljka je priredila pravu feštu za svog naslednika, gde su svi uživala u obilasku i trčanju po terenu, što je Sanja obeležila i objavila na svom Instagramu.

– Kad naš zvezdaš Strahinja slavi šesti rođendan – napisala je voditeljka u opisu videa na kome puca pogled na stadion dok su u kadru oba sina, da ništa nije prepustila slučaju, govori i rođendanska torta na nekoliko spratova sa loptom na vrhu, koja je ostavila bez teksta kako mališane, tako i one starije.

Podsećamo, voditeljka je nedavno govorila o majčinstvu i izazovima koje ta uloga nosi.

– Nema šta, osluškujem i njega i starijeg sina, moramo to da radimo sa našom decom, moramo mnogo puta da se prilagodimo mi njima, ali smo tu da im usadimo one prave vrednosti koje nose iz kuće, gde god da se nalaze, i da znaju da imaju svoj dom. A dom uopšte nije jednostavno izgraditi, tu treba mnogo vremena, volje, ljubavi – objasnila je Sanja jednom prilikom za Grand.

Autor: Pink.rs