AKTUELNO

Izbor srpskog košarkaškog reprezentativca ponovo je mlada i atraktivna devojka iz Beograda.

Nakon što je raskinuo dvomesečnu vezu sa Anastasijom Ražnatović, ćerkom najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, uspešni košarkaš Miloš Teodosić pronašao je novu devojku.

Foto: Pink.rs/Printscreen youtube

Kako navode pojedini mediji, Teodosićevo srce osvojila je atraktivna Beograđanka Jovana Milinković koja se, inače, bavi manekenstvom.

Za njihovu navodnu romansu otkriveno je na osnovu Jovanine posete ruskoj prestonici u kojoj Miloš živi i igra za košarkaški klub CSKA. Lepa brineta objavila je više fotografija iz Moskve, pa su odmah pokrenute glasine da je razlog njene posete Rusiji upravo srpski košarkaš.

Kako se priča, njih dvoje su u kontakt stupili upravo na društvenoj mreži Instagram, nakon čega joj je Teodosić predložio da ga poseti u Moskvi, što je ona prihvatila. Manekenka je, inače, i ranije dovođena u vezu sa poznatim sportistima, a za nju je prvi put javnost čula kada je bila u kratkoj romansi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim.

Šta je dovelo do kraha veze Anastasije i Tea?

Kao što je poznato, Cecina ćerka i srpski reprezentativac su svoju vezu držali u strogoj tajnosti, ali su mediji ubrzo saznali da su njih dvoje u vezi, što se Teodosiću nije dopalo. Njemu je vremenom počeo da smeta ogromno interesovanje medija za njihov ljubavni život, a osim toga, i razdvojenost je uticala na to da stave tačku na svoju ljubav.

Foto: Promo

Autor: D. Tanasijević

#Anastasija Ražnatović

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#Svetlana Ceca Ražnatović

'