AKTUELNO

Nekada su bili najbolji prijatelji! Obećala Anabeli da će je čuvati, međutim nije uspela u tome.

Luna Đogani i Sloba Radanović od početka "Zadruge" bili su najbolji prijatelji sa Teodorom Džehverović i Anđelom Rankovićem. To veoma blisko druženje puklo je nakon mesec dana, posle čega više nisu razgovarali.

Foto: RTV Pink

Da je to rana koja ih i dalje boli, pokazali su prošle noći Teodora i Anđelo. Pevačica je po ko zna koji put ove nedelje plakala, dok je maneken zajedno sa njom, Borom Santanom i Banetom Čolakom ogovarao pevača i blogerku.

Čolak je primetio da njih dvoje noći provode u pab-u, sve do trenutka kada Luna i Sloba ne odu na spavanje, nakon čega se Teodora i Anđelo vrate u sobu i legnu u krevet. On ih je savetovao da to nije ispravno.

Foto: RTV Pink

Danas je u sobu došla Luna. Ja tri minuta nisam mogao da izdržim njen glas, smeh, pojavu. Ni njegovu ni njenu! - rekao je Anđelo.

Pevačica je pričala Čolaku kako beži od lošeg osećaja kada je druženje sa zaljubljenima u pitanju. Teodora tvrdi i da je Radanović jako nervozan jer su mu tu žena i devojka, ali i da je jako nervozan kada ugleda nju i Anđela.

Foto: RTV Pink

Stvar je u tome što je ta osoba kod mene bila. Njena mama je tražila od mene da je čuvam. Delimo krevet mesec dana, ti dobiješ ono što si htela i mene od*ebeš. Moja energija ti ne odgovara i tako sve dalje, dublje i gore. O tome se radi - pričala je Teodora.

PROČITAJTE: ODUSTAJE OD SVEGA?! Luna tvrdi da Kija i dalje voli Slobu! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'