AKTUELNO

Promena plana!

Pevačica Marija Mikić i njen suprug Jovan Pantić su u julu prošle godine postali roditelji ćerkice Đurđe, a samo 40 dana posle porođaja pevačica je ponovo ostala u drugom stanju. Iako su planirali da svoju ljubav krunišu brakom posle porođaja, u međuvremenu su odlučili da otkažu venčanje.

Foto: Instagram.com/wwwmarijamikiccom

Zakazali smo svadbu i otkazali, to samo mi možemo (smeh). Ipak je lepše da svi zajedno, da onako rasterećeni budemo na žurci. Želeli smo da svi budu tu, da svima bude lepo, tako da ćemo nekom drugom prilikom. Sa nama se nikad ne zna – istakla je pevačica u emisiji „Praktična žena“ i dodala:

-Ja i dalje hvatam bidermajer po svadbama. Uskoro ću imati dva deteta, ali se još uvek nisam udala.

Pevačica je nedavno ušla u šesti mesec i otkrila da za razliku od prve odlično podnosi drugu trudnoću.

Foto: Instagram.com

Mnogo mi je lakše, mnogo sam opuštenija, mnogo sam nasmejanija, mnogo se lakše borim sa hormonskim promenama raspoloženja, mnogo sam mirnija. Svašta sam nešto sa Đurđom prošla, tako mi je mnogo lakše sad sa drugom trudnoćom. Super sam – istakla je Marija i dodala da još uvek nije smislila ime za dečaka koji stiže.

-Vojin mi je lepo, ali ne znam. Kako bude. Kad ga budem videla smisliću kako će da se zove. Najbitnije mi je da bude zdrav, da sve bude kako treba. Znam samo da će biti neko lepo i tradicionalno ime – rekla je pevačica

Autor: D.T.