AKTUELNO

Folk pevačica Sandra Afrika nedavno je došla iz Amerike, gde je radila, ali i uživala, a svoje utiske sumirala je u emisiji "Premijera - Vikend specjal".

- Nisam se odmorila, bila sam da radim. Turneja je bila turbulentna, non-stop se radilo, ali ne žalim se. Razbolela sam se, promena vremena je uticala na mene. U Majamiju toplo, u Čikagu hladno... Vučem i dalje prehladu, nikako da se oporavim, i ovde sam nastavila da radim - rekla je Sandra, koja smatra da se broj posetilaca njenih koncerata na turneji ne može dovoditi u pitanje, budući da je sve, kako kaže, transparentno.

Iskreno, prezadovoljna sam. Moji kadrovi su svi bili na Instagramu, svaki nastup sam objavljivala, nema laži, nema prevare. Sve se moglo videti. Prošla sam super, bilo mi je prelepo.

Nedavno se slavio Dan zaljubljenih, kojem ona ne pridaje previše važnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije mi važan samo taj datum, mislim da ne treba samo to da se gleda i prati. Važan je svaki dan, svakog dana treba nekome reći da ga voliš, pružiti pažnju kada voliš i osećaš - objasnila je Sandra, koja nije bila tako rečita kada je trebalo da progovori o svom emotivnom statusu.

Ja sam uvek zaljubljena! A zauzeta? Tu i tamo! Malo da, malo ne... Pa vi sad to protumačite kako god. Ja sam srećna, što se da primetiti, mislim da se vidi. Kada bude nešto konkretno, znaćete, verujte mi - obećala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Uskoro će publiku obradovati novim pesmama, a ne krije da joj pritisak stvara hiperprodukcija i to što sve njene kolege moraju nikad češće objavljivati nove pesme.

- Nije lako naći pesmu, teško je. Meni se ništa ne sviđa, imamo dve-tri pesme u opticaju. Rade se tekstovi, izaći će nešto dobro pred leto. Zadnja pesma sa Kostijem bila je jako skupa, kao pola stana, zavisi gde - požalila se pevačica.

Autor: D.T.