AKTUELNO

Pevačica Olja Karleuša sve češće boravi na Kopaoniku, gde sa svojim suprugom Pecom izdaje apartmane, a tamo ju je srela i ekipa "Premijera - Vikend specijala", kojoj je priznala koliko joj prija boravak na planini.

- Na Kopaoniku je ovih dana prelepo, Sretenje i ceo praznični period prošao je toliko lepo i euforično, sa puno ljudi, lepih nastupa, događaja... Baš je Kopaonik bio u pravom svom svetlu - s osmehom na licu pričala je Olja, koja ove zime ne učestvuje u zimskim sportovima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde godine ne skijam iz opravdanih razloga, ali zato svakodnevno šetam. Imam dosta drugara i drugarica koji su ovih dana živeli ovde noćnim životom, ali zato šetnje zajedničke ne preskaču, to znači da su na visini zadatka!

Vreme na planini najviše voli da provodi sa porodicom.

Sin je tu, naravno, raspust je u toku, svi smo ovde porodično. Kratko, ali taman onako kako treba. Mislim da se ovde škole ne uželi niko, ni roditelji ni deca, svi uživamo i želimo da ovakvih trenutaka i dana bude sve više, da ima puno sunca, snega, da rade sve staze... To je nešto najlepše - kaže Olja.

U skijanju uživa čitava porodica.

Foto: TV Pink Printscreen

Skijanje nije nimalo naivan sport, ali za društvo je najlepši, jer se organizuje nas više, pa smo na skijama, pa po restoranima, tu su planinske brvnare... To budi specijalan osećaj u čoveku. Ne razmišljaš da li si sređen, samo da nam je lepo i toplo. Bogu hvala, nikada nisam imala nezgodu, ja skijam od pete godine. Skijam dugo i jako pažljivo, nisam preterani hazarder. Moje skijanje je lagano i sigurno - kaže pevačica, kojoj nedostaje vreme koje je ranije češće provodila sa sinom.
Sin više ne ide ni sa tatom, ide sam, ali nije skijaš, vozi bord. To obožava! Izađe u pola devet, vrati se u pet, na stazi je od jutra do sutra... A suprug i ja smo osuđeni da skijamo bez njega, zato što je porastao i svaki roditelj to doživi. To je velika nostalgija, kada navikneš da dane provodite skupa, non-stop, a onda on kreće s društvom... Hvala Bogu, svako dete treba da se osamostali, ali fale ti trenuci kada ste zajedno skijali, provodili dane

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.