AKTUELNO

Prema najnovijim informacijama koje kruže na društvenim mrežama, muzička zvezda Lepa Brena rešila je ukrsti glas sa Senidom, trenutno jednom od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, koja obara sve rekorde slušanosti na muzičkim striming platformama otkako se 2018. pojavila sa debitantskim singlom "Slađana".

Senidin specifičan umetnički izraz je osvojio široke narodne mase, a sada se pojavila informacija da će Senidah i Lepa Brena ukrstiti glasove.

Tviteraše je ova informacija obradovala, te se mnogi raduju zbog ideje o Breninom i Senidinom duetu, a sada je otkriveno i kako je došlo do saradnje.

Saradnja se dogodila spontano. Tokom Brenine posete Zagrebu na jednom tamošnjem događaju srela sa Senidom. Nakon nekoliko predloga od strane mlađe koleginice, došlo je do dogovora, a u narednim mesecima vredno će raditi na tom projektu. Za sada još ne žele u javnosti da otkrivaju o čemu je reč, ali veruju da će svi imati mogućnosti da budu deo njihovog projekta. Čak su se dogovorile da Senida peva Brenine pesme, i obrnuto - otkriva izvor.

Šuška se da nije u pitanju samo duetska numera, već čitav projekat koji će biti pažljivo osmišljen.

Pored pevanja, projekat uključuje i skupocenu scenografiju, plesne koreografije, brojna snimanja i slikanja, pa će Senida i Brena u narednom periodu često provoditi vreme zajedno. Obe se raduju da će vrhunac projekta, koji prevazilazi granice onoga na šta smo navikli na našoj muzičkoj sceni biti baš u Beogradu, a sigurno će dobiti i veliku podršku drugih kolega - ističe izvor za "Blic".

Autor: pink.rs