AKTUELNO

Provod sa Mladenovickom je zagarantovan!

Aleksandra Mladenović, koja se našla u žiži interesovanja javnosti nakon što je uhvaćena paparaco kadrovima u prisnom odnosu sa svojim poslovnim saradnikom, menadžerom Dušanom Ilićem, sada je snimljena u društvu kuma, inače supruga Vanje Mijatović.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Mijatovićkin suprug Aleksandar ne voli da se javno eksponira, ali izlaske s kumom ne odbija. Njih dvoje su uslikani kako se u jednom prestoničkom klubu provode do kasnih noćnih sati, a mnogima je zapalo za oko da njegove lepše polovine nema ni na vidiku.

Može se izvesti zaključak da je novopečena mlada najverovatnije imala poslovne obaveze, zbog kojih nije mogla da se pridruži veseloj družini, koja je došla da podrži Andreanu Čekić te večeri na njenom nastupu.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Inače, Aleksandra Mladenović doskoro je plasirala priču za medije kako nema sreće u ljubavi, ali ako je suditi po kadrovima s Dušanom, zvezdi "Granda" se sreća konačno osmehnula. Međutim, pevačica je, iako je "uhvaćena na delu", oštro demantovala da je u vezi s menadžerom, uz obrazloženje da je Dušan njen prijatelj i menadžer.

Autor: Pink.rs