AKTUELNO

Evo o čemu se radi!

Odnos Maje Marinković i Zvezdana Slavnića danima unazad intrigira kako zadrugare, tako i javnost, a svi čekaju da vide da li će njih dvoje uploviti u vezu, s obzirom na to da su postali praktično nerazdvojni. Neretko se u razgovorima dotaknu i Bilala Brajlovića i njegovog povratka u "Zadrugu".

Podsetimo, Bilal se oporavlja od povrede u svom rodnom Sarajevu i čeka se trenutak kad će se on vratiti u Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Zvezdan bio matičar na venčanju Maje i Bilala u "Zadruzi 6", često se šali sa Majom da joj neće da ti razvod braka, što ona zahveta. Za naš portal se oglasio Brajlović i prokomentarisao njihov odnos i ovu situaciju.

Foto: Privatna arhiva

Koliko ja znam, matičar ne razvodi, ali pošto su njih dvoje teški slučajevi, nek rade šta hoće, ja sam svakako slobodan. Zvezdan nikad nije bio oženjen, tako da me ne čudi njegovo neznanje ha-ha-ha-ha-ha - poručio je Bilal.

Foto: Pink.rs

Brajlovića smo upitali i da li se oporavlja.

Potreban mi je REHAB ha-ha - odgovorio je Bilal.

Kako u rehabu (sobi za rehabilitaciju) trenutno spava Filip Car sa svojom devojkom Aleksandrom Nikolić, nametnulo se i sledeće pitanje:

Da li planiraš da isteraš Cara kad se vratiš i useliš u rehab? - upitali smo Bilala.
Naravno da planiram u rehab, još nisam sa fizikalnim terapijama završio, a on je ionako za onu ludnicu (spavaću sobu) tamo - poručio je Brajlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.