AKTUELNO

Nada se da će Katja krenuti njenim stopama.

Pevačica Katarina Grujić razgovarala je o svim aktuelnim temama za naše kamere pre nastupa u jednoj prestoničkoj kafani.Katarina je za početak otkrila kako uspeva da održi kilažu nakon porođaja.

- Ne znam koliko sam smršala , posle porođaja krenula sam aktivno na treninge. Aktivnost moje ćerke Katje, penje se svuda, aktivnija sam mnogo nego pre - priznala je pevačica.

Pevačica je istakla da se nada da će Katja krenuti njenim stopama.

- Imamo jedan deo u hodniku, gde stoje moje štikle. Kada vidiš ti ona krene da vadi sve. Verujem da će krenuti mojim stopama i da će obožavati štikle kao ja. Ovo je najbolji trening do sada.

Foto: E-Stock/Natasa Rajakovic

Suprug Marko nedavno se vratio sa priprema, kako je Katja reagovala?

- Iskreno da ti kažem, sva sreća je bila da sam tu kada je došao, mnogo mi je nedostajao. Kada je došao, potrčala mu je u zagrljaj, jako joj je nedostajao. Ona je toliko vezana i za njega i za mene. Baš dosta provodimo vremena sa njom - otkrila je pevačica.

Katarina je potom otkrila čije osobine je najviše povukla ćerkica.

- Sada je došla u tu fazu da se penje svuda, i kada joj nešto ne dozvolimo krene da se bacaka, i da se ljuti, takva je na mene. Ali pomešana je, na Marka i na mene. Na njega ima tu pozitivu. Dete je iz jako srećne porodice to se vidi, učimo sa njom. Mislim da je najbitnije od svega da detetu posvetite pažnju koliko možete - istakla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

O koleginicama i njihovim koncertima imala je samo reči hvale.

- Kao što sam već rekla, super sam sa svima. Ako mi budu dozvolile obaveze i ako ne bude vikend, volela bih i jednu drugu i treću da posetim, da im pružim podršku - kazala je ona.

Pevačica je progovorila o biznisu koji je osnovala kao i o nekim budućim planovima.

- Imam još neke biznise koje ću otvoriti uskoro. Neću sada da pričam javno toliko. Ideju o biznisu pokrenula je moja sestra. Preduzetnica sam od skoro, moj posao tačnije pevanje ne bih ni za šta menjala na svet - rekla je Kaća.

O tuči sestara Edite i Indi Aradinović nije htela mnogo da priča.

- To su neke porodične stvari, nije na meni da komentarišem. Ja Editu poznajem, šta se dešava u četiri zida niko nema prava da osuđuje. Neću komentarisati ništa što se tiče te teme - zaključila je Katarina.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pixabay.com

Autor: M.K.