AKTUELNO

Na rođendanu je bilo mnogo poznatih ličnosti!

Policija je upala na proslavu 34. rođendana mis univerzuma Hrvatske, manekenke Barbare Ljiljak u jednoj konobi, gde je društvo zabavljala pevačica Aleksandra Prijović. Na rođendanu je bilo i poznatijih iz hrvatske šoubiz i sportske scene, poput Iris i Marka Livaje. Splitska policija je nije iznoslila detlje, ali je su rekli da nije utvrđen nijedno kazneno delo.

- U konkretnom slučaju radi se o operativnom postupanju policije na terenu koje ne možemo komentarisati niti iznositi detalje. Tom prilikom nije utvrđeno postojanje elemenata prekršaja ili kaznenog dela o kojima bi izvestili javnost - kratko je saopšteno iz policije.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kako su preneli hrvatski mediji iz neslužbena saznanja, policija je tragala za osobom za kojom je poternicu raspisao NCB Interpol Zagreb, koja je navodno povezana sa aktericom ove priče i koju se traži zbog zbog kaznenog dela prevare po članku 236. Kaznenog zakona Republike Hrvatske. Navodno se ta osoba skriva u BiH, a policiji je stigla dojava da je prisutna na rođendanu. Kako proizlazi iz policijskih odgovora na naše upite, osoba nije zatečena u konobi.

Zanimljivo je da je i na prošlogodišnjoj proslavi rođendana iste misice interventna policija imala posla, ali u Zagrebu. Barbara je proslavljala rođendan u društvu prijateljica među kojima su bile i Natalija Prica, Iva Šaric te Iva Jerković. Ispred restorana bio je parkiran skupoceni porđe, čiji je prednji deo bio ukrašen ružičastom plišanom mašnom, a registracijske tablice bile su sakrivene ispod bele tkanine. Barbaru i prijateljice je tada zabavljao srpski pevač Saša Matić. Zna se da je porše tada bio parkiran na nepropisnom mestu, a i registarske tablice nisu bile vidljive.

Foto: Instagram.com/barbara.ljiljak

Podsetimo, pre nekoliko godina šuškalo se po beogradskim medijima da je biznismenu Jugoslavu Kariću, nakon razvoda od Elene Karić, srce osvojila hrvatska manekenka i pobednica izbora Miss Universe Hrvatske za 2015. godinu Barbara Ljiljak. Iako su mnoge dame želele da osvoje Karića nakon razvoda, najviše sreće navodno je imala je lepa Hrvatica.

Autor: M.K.