AKTUELNO

Burna noć na imanju!

Kao i svakog petka, i sinoć se u "Zadruzi" održala emisija "Pitanja novinara". Predstavnici sedme sile razgovarali su sa zadrugarima o svim aktuelnostima, a prva na tapetu bila je Ana Ćurčić. Ana je sa novinarom portala Pink.rs Darkom Tanasijevićem pričala o svojoj promeni raspoloženja, tačnije radosti zbog zbližavanja sa bivšim surpugom Zvezdanom Slavnićem.

Osećala sam se kao kod kuće. Izvini što pričam ovako sporo. Falilo mi je puno i bilo mi je, u tom trenutku, lepo i u tom trenutku sam se potpuno prepustila u smislu da nisam razmišljala ni o čemu što se dogodilo i o onome što će se dogoditi. Osećala sam se cela. a ne kalkulišem u životu, tako da sam se probudila srećna, čak sam se i stidela kad sam o tome pričala. Zna Zoka, ona će to da objasni. Bilo mi je kad sam joj to rekla, kao da mami treba da saopštim da sam uradila nešto loše, ali ne kajem se. Ja sam rekla da Zvezdana volim, ali ću ovaj put morati da izaberem raciju. Sinoć je bio trenutak kada sam poželela da me zagrli, dugo nisam čula njegovo "tika taka" - rekla je Ana kroz suze.

Ana je nastavila da izlaže u suzama, a Darku je priznala da ne može da zamisli svoj život bez Zvezdana.

Zvezdana je stiglo gorko kajanje zbog toga što je uradio Ani, priznao je da bi život dao za novu šansu sa njom, pa otkrio koliko mu znači što je uspeo da je razveseli.

Najlepše mi je kad vidim da se smeje i da je skroz opuštena. Sa njom nemam nikakve fore jer me zna, pitanje je da li će da me pusti. To smo mi, tako funkcionišemo. Prijalo mi je i uživao sam da se smeje. Ovako kako sam je sinoć zagrlio, nisam je zagrlio četiri godine. Dotakne me svaka njena rečenica jer znam da je povređena. Dovoljno je da je pogledam. Jedva sam se suzdržavao dok je pričala. Izbacila je sve iz sebe, lakše mi je da me muči nego da mi to govori - istakao je Zvezdan.

Darko je razgovarao i sa Anđelom Đuričić. Ona je istakla da nema potrebu da se izvini Ani, a zbog Zvezdana je isključila srce, a uključila razum.

Meni se Zvezdan poveravao o njihovom odnosu, i normalno mi je sve ovo i da se zagrle i da popričaju jer su toliko godina proveli zajedno. Mene to ne povređuje. Ja sam sada uključila razum, isključila sam srce, gledam da me stvari vezano za njega ne dotiču. Ona je njemu i prijatelj i žena i vidi se da će on nju voleti do kraja života. To mene ne može da povredi. Ja sam ušla kao samostalna, a tako ću izaći. Morale su neke stvari da se dese da bih se ja opametila. Desila se neke prirodna selekcija i sada sam shavatila da sam ja jedan višak u celom odnosu. Više neću pričati o svojim emocijama, a ja ću svoj krst nostiti sama i bez Zvezdana, to više neću komentrisati, jer kako sam rekal ja sam višak. Ja moram da kažem da nisam dovoljno razmišljala o Ani, ali opet kažem ona meni nije ništa. Žao mi je zbog načina kako je on nju ostavio, mi nismo mogli da ćutimo i nema opravdanja ni za šta. Ne vredi da joj ja kažem žao mi je ili bilo šta - rekla je Anđela.

Naredna tema u emisiji bio je flert Miljane Popović sa Slavnićem, koji se dogodio na žurki, što su zadrugari shvatili kao direktnu izdaju Ćurčićeve.

Savest mi je čista, ali da žao mi je zbog svega i ne bih se složila da sam vrlo svesno uradila. Da, pustio je suzu i pričali smo jedno drugom na uvo. U drugoj situaciji smo sedeli ovde i normalno pričali, drugarski, žargonski. Stajali smo blizu jer je muzika glasna, tešila sam ga i govorila da je Ana u pravu. Vreme će pokazati da li sam jurila kadar. Žao mi je jer sam je izneveila i razočarala, ali je nesmotreno i nepromišljeno urađeno - rekla je Miljana.
Meni bi bilo korektno da samo stane i kaže da je pogrešila. Mislim da vidi grešku i da se pravi luda, to tešenje i brisanje suza je glupost teška. Kanali se - rekla je Ana.

Za vreme reklama nastavio se sukob Mikice Bojanića sa Adamom Labunskim. Mikica i Lepi Mića već neko vreme ratuju sa mladim pevačem, a sukob je juče eskalirao. Mikica je optužio Adama da mu "pakuje" sukob sa Anom i Zvezdanom, dok Labunski tvrdi da je Bojanić neiskren prema njima.

Nakon pauze za reklame, Zorica Marković je imala izlaganje o Ani i Zvezdanu. Ona je istakla da je njihova ljubavna priča stvorena za film, a Miljanu Popović je žestoko osudila zbog izdaje Ćurčićeve.

Lepi Mića se nije složio sa Zoricom. On smatra da Ana i Zvezdan ne treba da se pomire, kao i da Slavnić gaji emociju prema Anđeli.

Tokom narednih reklama, došlo je do sukoba između Ane i Ivana Marinkovića, koji je podsetio Ćurčićevu da je Zorica podržavala Anđelu i Zvezdana ranije i da ne treba da se druži sa njom.

Marinković je ovo ponovio i u emisiji.

Onog trenutka kada je Ana ušla, iznenadio sam se kome je prišla, ispada kao da ih je ona pikirala. Meni je to enigma, ja ne bih tako, meni bi u fiokusu bio samo Zvezdan,. ja sam i tada rekao da sam Zoricu donekle shvatio jer joj je prišla kao majka. e sada nije se ovde niko urotio protiv Zorice, već se i ovde dešava prirodna slekscija. Ja moram da uzmem kako to znam, Zorica je uvek bila samostalan igrač, ali njoj je simptomatična stvar da se uvek vezuje za bitne ljude u rijalitiju, pa čak i sa budučćim pobednicima, Ona se veže za te ljude, a ona im pređe preko mnogih stvari, ali ona ostaje uvek ostaje u tom odnosu. Ne mogu da je reazume sada da je toliko privržena Ani, a nije mi ni jasno što je Ana izabrala Zoricu,a sada se vidi da je ona pogrešila kod Miljane - istakao je Ivan.

Zorica je malo kasnije rekla Ani i Zvezdanu da joj mnogo znače i da neće dozvoliti nikome da im poljulja odnos.

Marija Kulić nije mogla da veruje da se Ana zbližila sa Zvezdanom, pa je krenula sa rafalnom paljbom.

Slušala sam sve i ovi ljudi su u mom životu prolazni, nikad ih neću videti kad se završi rijaliti. Ne biram strane, komentarišem skladno sa događajem u momentu. Niko mi nije posebno drag. Ja sam sušta suprotnost od Ane. Moji stavovi i razmišljanja o ovoj temi i moje ponašanje bi bilo kontra od njenog. Moj muž je stariji od mene 14 i po godina. Nisam uopšte fleksibilna u odnosu. Da je moj muž ovo uradio, pa pogled da vidim bio bi kraj. Ja muškarcu ne verujem golim du*etom da sedne na ringlu. Sa muškarcem kao Zvezdan, ja ne bih mogla da zamislim da živim. On sa 40 godina igra igrice. Da sam gledala mog muža da priđe Aleksandri bez obzira da li će da se poljubi sa njim. Da mi ta Aleksandra kad uđem bude drugarica, to je za mene van pameti. Da ne pričam o Miljani i Anđeli. Ženu nikad ne bih krivila za ono što muž uradi lično meni. Za mene on i žene sa kojima je bio ne bi postojale. Kraj i tačka. Nisam fleksibilna i vrlo sam slabo tolerantna i zato nisam bila u situacijama kao mnoge žene. Ja mogu da budem monstrum, ali žrtva nikada nisam bila niti bih to volela. Njegove emocije prema Ani su se ugasile čim on pogleda u drugu ženu. Ovo bi se napolju ponovo dešavalo. Ja ne bih prešla i ne bih ga prisećala naših momenata - rekla je Marija.

Filip Car je takođe govorio o zbližavanju Ane i Zvezdana, a ona se osvrnuo na svoj rat sa Anđelom i priznao zbog čega je razočaran u nju.

Moram da kažem, sigurno je da su neke stvari napradovale u odnosu Ane i Zvezdana, vidi se da su se primirli. Zvezdan se smiriio, Ana se navikla na prostor. ali ne bi bilo dobro da toliko brzo postanu previše bliski i da se pomire, jer oni su sami po sebi bliski. Nisam siguran da li oni zaista žele pomirenje, da li je dobro da se pređe preko tih stvari tako brzo. Ja Anđelu nisam gledao nikada očima kako je ona govorila. Ona je potencirala kako bi ona bila sa mnom da ona hoće, a ona je pričala svašta. Ja sam prema njoj imao prijateljske namere, za razliku od drugih devojaka. Nikad se nisam video u odnosu sa njiom. Ona i ja ne bi izdržali jedan dan napolju, a onda sam saznao neke stvari tokom leta. Meni se kod nje nisu svidele neke stvari, sedela je na dve stolice, a ona je otkrila mnoge moje tajne, i ja sam raskrsito sa njom. Ona Anđela nikada nije mogla da sedne za stolom za oženjenim toliko starijim čovekom. Sada je totalno drugačije gledanje nje u mom slučaju - rekao je Car.

Darko je pokrenuo narednu temu u emisiji, te je podigao Zolu, kako bi progovorio o raskidu sa Miljanom Kulić. On smatra da ga je Miljana prodala i da se više nikad neće pomiriti sa njom.

Ja ne verujem da je ona sve isfolirala kako je rekla, ja nju zanm da je to nemoguće. Idem dalje jer ja ne verujem da jer sve ovo moguće nakon svega. Ja sam uradio sve što sam mogao, njoj nije bilo dovoljno. Malo mi je nelogično da neko kaže da Zola flertuje, a ona ode kod drugog i legne sa njim. Iskreno Anita mene ne zanima, a nisam ni sposoban ni spreman za bilo koji odnos sa bilo kim. Ja ne mogu u svojoj glavi da se pomirim sa tim da je otišla i legla kraj drugog a par sati pre toga je ležala sa mnom. Nerealno mi je da je dozvoila da neko uništi našo odnos koji to transparentno radi toliko vreme - rekao je Zola.

Miljana nije promenila svoj stav. Smatrala je da je Zola kriv što je gledao Anitu, priznala da ga nije volela, otkrila da ima treću simpatiju u kući, a Bebici je poručila da će dobiti šut-kartu ukoliko je bude lagao.

Kad sam kriva, kriva sam i ne smatram ovo svojom krivicom. Zola je u pravu sve što je rekao. Dao je svoj maksimum, a meni nije bio dovoljan. Danima sam razmišljala o Nenadu. Kad se kamera okretala noću ja sam razmišljala da li su se Nenad i Maja smuvali, pa me prate kamere. Izdržala sam da budem dostojanstvena i da ne idem tad sa ostrva da Zola ne bi provalio. Prvo sam pogledala gde spavaju Maja i Bebica. Njegovih 300 posto mi nije bilo dovoljno iako se maksimalno dao i bio fer i korektan kao i ja. Bila sam nesrećna jer samo spava, nema zajedničkih tema. SVe je bio lažni sjaj. Imali smo raspravke o Nenadu. ON jeste stajao metar od Anite i ja sam verovatno to želela da vidim da bih se što pre dohvatila Nenada. Možda sam izmanipulisala njegovim emocijama, ali i on je mojim. Bila sam i diskvalifikovana zbog njega. Bog je tkao hteo, sudbina mi je namestila Nenada. To nije ljubav već navika i opsednutost, bolest. Ne mogu neke stvari, non stop sam razmišljala o Nenadu i ne mogu neke stvari na silu da radim. Ukoliko me opet bude lagao kao pre i on će vrlo brzo da ode kao Zola. Moja ljubav se prema njemu ugasila zbog laži i budalaština. Još nismo stigli da rezimiramo prošlost. Ako i dalje bude tvrdio ono što znam da je laž biće kraj. Moja ljubav nikad nije prestala, ali su laži ubijale ljubav. Sa njim mi je prelepo što se drugih stvari tiče. Bila sam spremna da me zauvek izgubi, pa nek vidi da li će da me laže.Ima još jedna mmak u kući koji mi se mnogo sviđa, ali neću ti reći

Pre nego što je Marija mogla da progovori na datu temu, došlo je do peckanja između Miljane i Janjuša, pale su teške reči, a onda je usledio haos. Zbog njihovog karambola moralo je da reaguje i obezbeđenje.

U isto vreme desio se i haos između Palčice i Petrućija, a on je prevrnuo njihov krevet. Obezbeđenje je reagovalo i u ovom sukobu.

Obezbeđenje je reagovalo i u iznenadnom sukobu Milice Veselinović i Valentine Stanković.

Strasti su se smirile, a Marija je osudila svoju ćerku zbog vrele akcije sa Bebicom. Kulićka nije znala kako da je spreči da se ovo nastavi, a kako je istakla, ne može da joj stavi katanac "tamo dole".

Bebica je priznao da je presrećan zbog pomirenja sa Miljanom, kao i da veruje da ga ona voli.

Aleksandra Nikolić je priznala da joj smeta to što Maja Marinković stalno dobacuje njoj i Filipu Caru, kao i da je sumnjičava, što će kasnije dovesti do nove drame sa Carem.

Car je istakao da se kaje zbog odnosa sa Majom, da bi bilo bolje da su samo bili drugari, a priznao je i da je spreman da raskine sa Aleksandrom, ukoliko se zbog njihove veze pogorša stanje njene majke Slovenke.

Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić su otkrili da im je glavni problem u vezi to što mu ona stalno prebacuje prevaru sa Palčicom, dok on njoj uvek pominje intimno druženje sa Danijelom Višićem.

U emisiji je došlo do haosa između Maje Marinković i Sanje Grujić. Naime, Sanja ljubomoriše Marku Stefanoviću zbog pričanja sa Majom, a njihov sukob je toliko eskalirao, da su počele jedna drugu da vređaju.

Na samom kraju emisije došlo je do novog sukoba između Adama Labunskog sa Lepim Mićom i Mikicom Bojanićem. Njih trojica već neko vreme ratuju, a sukobi su eskalirali juče zbog namirnica i nepoštovanja. Tokom ove emisije, ponovo su pale teške reči, a Adam je optužio Mikicu i Miću da se foliraju pred Anom i Zvezdanom i da svašta govore o njima u pabu kad ih nema.

Autor: M. P.

#Presek noći

#Zadruga

#zadruga 6