AKTUELNO

Nije htela da ćuti.

Veliku prašinu u Srbiji podigla je Kija Kockar odlučila da uđe u rijaliti ''Zadruga'' u trenutku kada je u novouzgrađenom gradu nadomak Beograda njen zakoniti suprug Slobodan Radanović prevario sa Lunom Đogani ispred kamera.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok svi učescnici, ali i Sloba i Luna nagađaju zašto je bivša stjuardesa odlučila da uđe u ''Zadrugu'' i prevaru gleda ''izbliza'', a njena prijateljica je odlučila da javnost otkrije tajnu i razlog zbog kog Kija sedi za istim stolom sa Lunom i Slobom.

Pročitajte još:KIJA OTVORILA DUŠU: Nisam u dobrim odnosima sa bolesnim ocem! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

- Kristini je, narodski rečeno, prekipelo! Smučilo joj se da gleda svog muža i njegovu devojku kako joj svojom ljubavnom vezom nabijaju rogove, pa je rešila da i ona sama uđe u ''Zadrugu'' i pokaže im šta je rijaliti šou! ''Hoćete rijaliti, dobićete rijaliti'', ponavljala je Kristina pred ulazak. Znala je da će njen boravak sam po sebi njima predstavljati pakao, te nije imala na umu da uđe u rijaliti i krene da ih napada. Rešila je da igra drugačiju igru. Provociraće ih na finjaka, ona je u tome maher! Planirala je da iznese u javnost sve što zna o njima. Pošto je Slobodan sa Lunom nju ogovarao u više navrata, pričao kako mu nije prala veš, kako nije poštovala njegove roditelje, kako nisu imali dve godine seks, što ju je posebno pogodilo, i još štošta, ona je rešila da otkrije sve škakljivo što o njemu zna pred milionskim auditorijumom, a, da se razumemo, dosta toga zna pošto su bili pet godina u vezi - kaže Kijina prijateljica i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

- Svašta se dešavalo za tih pet godina, te se neće libiti da otkrije i njegove najmračnije tajne. Nema gore osvete od povređene žene. Spremna je da ispriča sve o njegovim prevarama, novcu koji joj je dužan i kako ga je izdržavala. Sve će obelodaniti čim joj se ukaže prilika, budite sigurni u to - poručuje Kijina prijateljica koja je želela da ostane aninimna.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'