AKTUELNO

Urnebesno!

U novom izdanju kultne emisije "Amidži šou", voditelj i domaćin Ognjen Amidžić ugostio je bivše zadrugare Kristijana Golubovića i Kristinu Spalević, pevačicu Indi Aradinović, voditelja Marka Đedovića, kao i pevačicu Marinu Visković.

Usledila je i rubrika "Intimne kuglice", te je led u ovoj rubrici probila Marina.

Navedi jednog domaćeg glumca ili sportistu sa kojim bi se zaglavila u liftu?

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam da Vuk Kostić bude u jednom spotu. Baću bih volela ili Miloša Bikovića

Naredna je izvlačila Indi.

Koliko ukupno puta si se posvađala ili potukla sa Editom u protekle dve godine?

66 puta.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Indi, izvukao je Đedović.

Navedi, po tvom mišljenju, najgluplju osobu iz "Zadruge" ikada do sada?

Uf, uf, uf, Nikola Orozović. Falilo mu je da zna tačan odgovor na bilo koje pitanje, on nije znao ko je bio Putin. On nije znao da pisma Velikog šefa nisu pisma koja su pisana rukom. Tako neke stvari meni govore.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle Đedovića, došao je red i na Kristijana.

Navedi jednu situaciju u kojoj si ispao svesno ili nesvesno kukavica.

Ej, to je najveći hit koji sam pričao mojim devojkama. U Radoviću, preko puta Tivta, imali smo Legija i ja zajedničku kuću, porodičnu. Bio sam sa jednom devojkom, koja me je posle unakazila, odgrizla mi onu stvar. Sada ja njoj pričam bajke, vraćamo se sa plaže i kažem joj: "Kad bih bila neka situacija, ja bih sada sa ovim ćosavim grudima stao i branio bih te". I sada ona mene pita: "Šta bi uradio da sad auto ide pravo na nas?", ja joj kažem: "Gurnuo bih tebe i stao bih i poginuo". U tom momentu, ljudi, stao je magarac i zanjikao. Ja sam u tom momentu zgrabio nju i stavio ispred sebe, kao zadnja cava i ona kaže: "E pi**o jedna". Nije verovala da sam je prodao posle par sekundi - ispričao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sam kraj, izvlačila je kuglicu i Kristina.

Navedi dve stvari koje najviše voliš kod Kristijana i dve zbog kojih ludiš?

Dve stvari koje volim, faktor iznenađenja kada je on u pitanju, druga stvar je to što je otišao da mi kupi štikle i to. A koje me nerviraju, smaranje oko higijene, užasno smaranje oko higijene. I druga stvar, kad se svađa, najodvratniji jezik na svetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.Ž.