AKTUELNO

Samo ovo Kristinin dečko da ne čuje. Luna redovno pratila Slobine društvene mreže, sve, osim Tvitera.

Nakon što je pre dve noći zbog nje ulazila u česte svađe sa dečkom, Luna Đogani sinoć je imala savršen odnos sa ženom svoga momka Kristinom Kockar. Njih dve dok su bile u dnevnoj sobi, vodile su jako zanimljiv razgovor i pravile planove za budućnost. Zajedno sa njima bio je i novinar Milan Milošević. One su zaključile da im se iste stvari dopadaju kod Slobe.

Foto: RTV Pink

Slobin palac je najlepši palac na svetu! - rekla je Kija.
Jeste! Kunem ti se! Milane, da li vidiš da nisam jedina koja misli to? A svi mi se smeju! - presrećna je bila Luna.

Foto: RTV Pink

Milan je rekao kako je Luna zaljubljena čak i u Slobine dlake ispod pazuha, a onda su svi zajedno nastavili da komentarišu Radanovićem palac. Sa nogu, prešli su na telo. Novinar je izjavio da je Sloba nekada bio mnogo deblji, nakon čega je Kija izgovorila veoma zanimljivu rečenicu upućenu na račun Lune Đogani.

Pa tada ti se nije sviđao, a onda kada sam ga dovela u red, ode muž! - smejala se Kristina.

Foto: RTV Pink

Meni nije prijatno da pričamo o tome! Znam onda kada sam ga videla na svadbi, da je bio mnogo debeo. Onda kada je krenuo u teretanu, na Instagramu svaki stori bio je iz teretane! - izjavila je blogerka koja je pažljivo pratila Slobu na društvenim mrežama.

Ona se dotakla i Kristinine rečenice: "Drago mi je da sam slobodna žena!", nakon čega je Kija poželela sve najbolje njenom suprugu i Luni. O svemu što je pričala sa njegovom ženom, Luna je obavestila svog dragog nešto kasnije dok su se ljubili.

PROČITAJTE: TVOJA ŽENA MI JE SVE UPROPASTILA: Luna i Sloba se SVAĐALI celu noć, nakon čega su PLAKALI I PATILI! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'