AKTUELNO

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" uputila se u Crnu Goru, u Đenoviće, rodno mesto kontroverzne učesnice "Zadruge" Anđele Đuričić, o čijim postupcima u rijalitiju ne prestaje da bruji nacija.

Ona je, prema sopstvenom priznanju, pogazila sve moralne standarde i načela koja je zastupala u prethodnoj "Zadruzi", i otpočela vezu sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, kojem je rasturila brak. Na sve to, pogazila je ono najsvetije i pred milionima gledalaca, usred bela dana, više puta dnevno sa Slavnićem upražnjavala seksualne odnose, zbog čega su njeni roditelji, kako se priča, van sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi stao na put spekulacijama, reporter "Premijere" Nemanja Vujičić uputio se u Crnu Goru, tačnije Đenoviće, gde se nalazi porodična kuća Đuričića. Ipak, niko iz Anđeline porodice nije hteo pred kamere - njen otac Veliša javio se na telefon, ali kada je čuo ko ga zove i kojim povodom, brzo je prekinuo vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nemam komentar - rekao je Veliša, a kada mu je Vujičić objasnio da su u njegovoj ulici, te da bi voleo da dobie njegovu izjavu, Anđelin otac je poručio:

- Obilazite vi sve i ovako... - promrmljao je Đuričić, a potom prekinuo vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni komšije nisu htele pred kamere.

35 godina smo tu. Ne bih ja, komšije su to moje, ja o njima mislim sve najbolje. Ljudi žive tu, a gde su trenutno, nemam pojma - rekao je reporteru jedan komšija, a lepe reči o Anđeli imao je i drug iz osnovne škole.
Odlična je bila u školi, sve najbolje. Bila je dobra, odlična

Autor: D.T.