AKTUELNO

Niko ne zna gde se sklonila!

Senida Hajdarpašić Senidah i dalje je u problemu zbog sukoba s bivšim saradnikom A. Š. koji je hteo da joj se osveti zbog toga što je napustila njegov tim. Od izvora koji kažu da se pevačica sklonila na tajnu lokaciju iz bezbednosnih razloga.

- Senidah zna da se zamerila čoveku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promenila mesto boravka. Vodi računa gde se kreće, a njenu adresu poslednjih meseci niko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla kobno da završi jer se zamerila Šmrku, koji je strah i trepet u Bosni i Hercegovini - priča izvor.

Foto: Instagram.com/senidah

Zbog novonastale situacije, trep pevačica je morala da angažuje obezbeđenje koje je svuda prati, o čemu smo već pisali. To smo mogli videti prilikom njenih retkih pojavljivanja u javnosti, kao što je to bilo na festivalu u Vrnjačkoj Banji pre godinu i po dana, kada nije smela da izađe iz hotelske sobe, a dok je pevala, pored bine su stajali njeni telohranitelji. Međutim, ti momci su samo deo zaštite koju je ona angažovala.

Senidah je bila prinuđena da unajmi čak tri prstena obezbeđenja. Prvi prsten čine telohranitelji koji pre nje dolaze na lice mesta i osmatraju da li ima opasnosti po nju, pa ako je sve bezbedno, tek onda dolazi ona. Drugi prsten su momci koji su nevidljivi i njihov zadatak je da uskoče i zaštite je ukoliko se desi nešto nepredviđeno, a treći prsten je policija. Da su naša saznanja bila tačna, pokazuje izveštaj MUP Kantona Sarajevo, u kojem piše da je uhapšeni, između ostalog, nameravao i da Senidu rani, prebije ili da joj baci kiselinu u lice.

Autor: M.K.