AKTUELNO

Ekipa se dogovorila i sa svojim izabranicima i decom uputila na planinu Taru gde uživaju u čarima zime imajući u vidu da se sneg u Beogradu nije zadržao.

Glumačka klasa koja je od 2007. godine kod Dragana Petrovića Peleta pohađala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, ostavila je značajan trag u svetu filma i serija. Dvanaest veličanstvenih glumaca čini klasu, koja je čini se, postigla iznenađujuć uspeh, a ono što je posebno zanimljivo je činjenica da ova ekipa mladih glumaca nije poznata samo po svojim ulogama već i po prijateljstvu, koje nema cenu.

Klasa 2007 osvojila je srce domaće publike, a njeni polaznici pre gotovo petnaest godina bili su: Miloš Biković, Tamara Dragičević, Anja Alač, Ivan Mihailović, Uroš Jakovljević, Ana Gaćeša Kostić, Nina Janković, Miljana Gavrilović, Stojan Đorđević, Miodrag Radonjić, Mateja Popović i Jelisaveta Orašanin.

Foto: Instagram.com

U nešto manjem sastavu ekipa se dogovorila i sa svojim izabranicima i decom uputila na planinu Taru gde uživaju u čarima zime imajući u vidu da se sneg u Beogradu nije zadržao. Najaktivnija od cele ekipe na društvenim mrežama je svakako Tamara Dragičević koja svakodnevno objavljuje fotografije mališana koji ne kriju sreću što uživaju u zimskim čarolijama u prirodi. Glumici nije problem da zabeleži i koji trenutak svojih prijatelja, te je simpatičan momenat gde Miloš Biković nosi njenu decu u skafanderima izazvao ovacije na Instagramu.

- Gomilamo uspomene, šta nam teško - napisala je Tamara ispod fotografije, a između ostalog izgleda da su njena deca prvi put jahala konja.

Tamara Dragičević i Petar Benčina od prvog dana zajedničkog života funkcionišu kao uigran tim. Bez mnogo muke uspevaju da uklope poslovne obaveze i porodična zadovoljstva, a čini se da najviše uživaju kada sa decom odu na put. Pomoć sa decom pruža joj i poznati glumac Uroš Jakovljević.

Foto: Instagram.com

Miloš Biković je pokušao da sakrije da je sa svojim prijateljima na Tari, ali je spomenuta fotka otkrila da je ipak našao vremena da pored Alpa, ove zime poseti i naše planine i provede kvalitetno vreme sa prijateljima. Fanovi spekulišu da se ekipi popularnih glumaca pridružila i njegova devojka Ivana Malić.

- Miloš je najgori od sve dece, kroz osmeh kaže naš izvor koji je odseo apartmanima pored pa dodaje:

- Biković se sa njima sanka, vrišti, skače. Potpuno podetinji pa nam je on najinteresantniji. Deca ga obožavaju, a kolege mu se smeju od srca. Uveče uz čašu vina ili kuvanu rakiju uživaju svi zajedno. Deluju kao jedna velika porodica. Viđali smo ih i ranije na Mećavniku, ali su tada bili sa njima i Ivan Mihailović i Anja Alač. Čuo sam da su pričali da im je i sada bilo teško da se usklade sa slobodnim terminima ali eto uspeli su.

Foto: Instagram.com

Biković je u više navrata pričao o odnosu sa klasićima.

- Mi znamo da nema ničeg savršenog. Nema savršenih prijatelja, odnosa, partnera, nema savršenih porodica. I koliko god da se trudimo, da li po svojoj slabosti ili zbog nerazumevanja, mi povređujemo, obmanjujemo, izneveravamo, izdajemo - rekao je svojevremeno za Story.

Talentovana Nina Janković odlučila je da uspomene sa Tare zadrži za svoju porodicu i ne objavljuje ih često poput drugarice Tamare. Ipak, po onome što možemo videti na društvenim mrežama jeste da njen suprug Mateja Dičić čini sve da mališanima vožnja četvorocikla ostane u lepom sećanju što je glumica i zabeležila. Dramska umetnica je svojevremeno govorila da je njihovo glavno oružje i recept za skladan brak prvenstveno ljubav, kao i da njihovoj slozi doprinosi to što jedno drugo razumeju, podržavaju se, dosta razgovaraju i gaje beskrajno poverenje. Jankovićeva i Dičić su roditelji dečaka Vukašina i devojčice Ivanke, a njihovim dolaskom na svet očigledno se mnogo toga u njihovom braku promenilo, bar tako govore momenti privatnosti koji su vidljivi javnosti.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs