AKTUELNO

Biće haosa!

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Darko Tanasijević je pročitao Miljani Kulić.

Da li si odustala od svadbe veka ili se spremaš za to?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam čemu to pitanje. Jesmo imali malu raspravu sinoć, malo se posvađali, ali danas smo okej. Nenormalno bi bilo da se 24 sata ljubavišemo. Danas nam je 40 dana otkako smo se pomirili. Sinoć je došlo do svađe, nadam se da niste uspeli to da ispratite, da ste bili preokupirani drugim dešavanjima. Neću da pričam pred ovim ljudima. Moja ljubav je sve jača i jača, volim ga najviše na svetu - rekla je Miksi.
Javlja se Ivan da bude stari svat - dodao je Darko.
Ne može, to će biti prava svadba. Prava pravcata. Filip Car je kum, oni su i napolju prijatelji, odabrao je njega. Kuma će biti Milica Kemez ili Aleksandra Nikolić, mrtva trka. Ako može, uzela bih obe. Zola i ja radimo na ozbiljnim stvarima. Uopšte ne igram igru zarad prvog mesta kao što moja majka priča. Za dete treba snaga i trud. Jedva čekam svadbu, nadam se šestog maja, za Đurđevdan - dodala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam srećan da vidim pravu svadbu u rijalitiju. Nego sam ja sinoć primetio, da li je Miljana videla, Marija je spustila skroz loptu, Marija je poljubila i zagrlila Zolu. Znači Marija se slaže sa vezom. Ne znam da li je Bebica video - ustao je Ivan.
Ja sam nju. Slažem se sa Miljanom sve što je rekla. Mi to planiramo, to sam rekao davno. Ne bih previše o tome pričao. Marija je došla da mi prenese da je Miljana napravila hranu, ja sam je zagrlio normalno. To je to. Mogla je žena da me pljune u tom trenutku. Bilo je na moju inicijativu - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je Marija dobra prema Lazaru, on je bolji prema njoj - istakla je Miljana.
Ovo je čisto teranje inata meni i Nenadu. I Car ne zna šta će, pa se ugleda na Zolu. Pustite glupače, i jedna i druga. Ovo potenciranje, pričanje, svadba... I da bude, bitno je šta će biti napolju. A Maja i bebica su od sutra u vezi - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

I to najiskrenijoj! - rekla je Maja.
Maja ima stan, niko im ne smeta - dodala je Marija.
Opet će biti prizetko - dobacio je Ivan.
Nema veze, meni ne smeta! - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.