AKTUELNO

Biće drame!

Voditelj Darko Tanasijević je prvo pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao Zvezdanu Slavniću.

Šta ima Ana, a nema Anđela i obrnuto? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je moj prijatelj 30 godina, morao bih da se vratim tada. I tada je imala osećaj za druge, bila je dobar drug, lepa, i sad je. Bila mi je tu, kao i ja njoj tada. Ima još milion stvari. Što se tiče Anđele, mislim da je jako mlada i da tek treba da postane najbolji deo sebe. Tj. taj deo će tek doći - rekao je Zvezdan.
Dobio si konkretno pitanje - dodao je Tanasijević.
Drugačije su totalno. Ne mogu da gledam na to isto. Privuklo me je opušteno druženje, Anđela je bila opuštenija dok smo se družili. Ne znam kako da odgovorim na to pitanje, drugačiji su tipovi skroz. Slične su po tome da nemaju lošu pozadinu, vodim se time što mi je Anđela rekla. To je slično. I ona nije bila sebična prema meni bar... Ne znam više šta da kažem - istakao je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana, čini mi se da imaš komentar, a suzdržana si - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče, Zvezdan je uopšteno rekao neke stvari, hvala mu. Mislim da je Anđelu potpuno pogrešno procenio. Ako je nekon nesebičan prema njemu, a sa drugim ljudima je drugačiji, to nije neko ko je darežljiv. Mislim da je sebična, samoživa, samo gleda sebe, sebi je bitna, čak i u odnosu njih dvoje je sebi bitna, a pravi situaciju kao da je on bitan. Nemamo nikakvu sličnost. Mislim da je Zvezdana privukla zadnjica, jer to voli više nego grudi. Vidite gospođicu kako sedi. Sedi kao jedna ponosna dama, a nije dama uopšte. Niti je šmeker, niti je mangup. Nije bitno sedenje, nego postupci. Svašta bih rekla, ali biću saosećajna, ima dosta vremena. Ja imam 46 godina, ne možemo da se poredimo nas dve, ona je klinka, kakva je njena prošlost, kakva je moja. U današnje vreme sa 24 godine pohvala da si imala dva momka, iako ja stojim iza toga da nije imala dva momka. Demantovala je sebe ovime što je radila sa oženjenim. A kupila je Zvezdana jer on gleda na to kao da je ona to uradila zbog njega. Ona je to dosta uradila zarad sebe, danas mi je pokazala da nema tu saosećajnost. Zvezdan ne voli devojke koje nemaju harizmu, koje nisu duhovite, koje nisu drugarski fazon. Nešto se Zveki zaneo. Ja sam gledala to, ništa simpatična mi nije bilo. Bebice, ona je birala da bude drvo u tvom filmu? Rekla je da će da bude i drvo. Ona i jeste drvo - istakla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.