AKTUELNO

Napeto!

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić su naredni gosti u radio-emisiji "Amnezija" koju vode Osman Karić i Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kredibilitet nisi izgubio, ja to nisam čuo - rekao je Osman.
Pa dobro tebra, nema veze, ona to tako. Ako se razvedeš, nemoj molim te u tim godinama da ne bi izgubio ulični kredibilitet - rekao je Zvezdan.
Kako se osećate? - pitao je Osman.
Srce mi curi svakog dana, duša mi krvari, a na to krvarenje dobijam iskrene emocije i poglede koje mi ona uzvrati, pa uradi neku neneormalnu stvar. Nije mi normalno da se tako promeni posle neke normalne, lepe priče juče. 15 godina sam bio sa ženom koju najviše volim na svetu još uvek - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako sako si maštao o bebi sa drugom ženom i praviš je - rekla je Ana.
Sa tobom to nisam mogao, znaš i sama da nismo mogli. Ona je najbolja osoba, drug i prijateljica koja je toliko dobra po sve osim po sebe - rekao je Zvezdan.
Eto kontratiktornost, rekao si da nikad nisi prevario priajtelja, a prevario si mene. Zaigrao si se u rijaltiiju mnogo. Koji ti je drug bio četrii godine u Švajcarskoj, ko ti je čuvao majku - rekla je Ana.
Je l' bi se vratio njoj? - pitoa je Osman

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, niakd. Mi koliko smo veliki drugovi, toliko smo i u ljubavnom odnosu. Nisam nikad druga prevario, to neće da mi oduzme nikako. Voleo sam je i volim najviše na svetu i treba me razapeti zbog ovoga što mi se desilo. Ona me laže i obezvređuje, došla je da me povređuje - rekao je Zvezdan.
Hoćeš da kažeš da sam ja tebe povredila i izdala dolaskom ovde? Stani jednom iza svog stava, rekao si da nećemo da se obraćamo jedno drugom, a obraćaš mi se celo jutro ne znam zbog čega i ne zanima me - rekla je Ana.
Dajte neke lepe trenutke - rekao je Osman.
Ja nemam sad lepe trenutke. Kako Eminem kaže "Ko je to", eto tako gledma na besramnu Anđelu koja priča o svojoj porodici i bla,bla, truć, a čovk ima ćerku. Neka uzem oledalo, začešlja kosu i podigne bradu i sipravi kičmu. Bolej da krivo sedi, a pravo zbori, a ne obrnuto i da priča ovo što priča. Besramno je mala reč. Meni se ne priča sa njim, a on treba d aprihvati da mi je potrebno vreme - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je kupila majicu za mene, a poklonila je nekom drugom, to je nekultura. Poklanja moju majicu mom drugu ispred mene - rekao je Zvezdan.
Koji si ti kompleks, budi gospodin - rekao je Osman.
Moja bol i moje srce su slomljeni. On ne treba da priča o sebi, nego o meni. Je l' si zaljubljen u devojku koja je na stend baju? - pitala je Ana.
Tebe to ne treba da zanima, to je trik pitnaje - rekao je Zvezdan.
Možda ti je devojka trudna, vozi, pun gas - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.